Σήμερα (7/9) θα γίνει τελικά η συναυλία του Μαραβέγια στο Βεάκειο!

07.09.2016
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν όλη τη μέρα χτες στον Πειραιά, η συναυλία του Maraveyas Ilegal μεταφέρθηκε και πραγματοποιείται σήμερα, Τετάρτη 7 / 9, την ίδια ώρα, στο Βεάκειο Θέατρο.

Σε απάντηση όσων φίλων ρωτούν για τις συνθήκες στην πόλη σήμερα, ο καιρός είναι εξαιρετικός και αυτήν την ώρα έχει ήδη ξεκινήσει το soundcheck.

Τα εισιτήρια και οι προσκλήσεις ισχύουν κανονικά.

Θερμή παράκληση για άμεση δημοσίευση / αναφορά στις στήλες/εκπομπές σας.

Όσοι επιθυμείτε, ωστόσο, να εξαργυρώσετε τα εισιτήριά σας μπορείτε να απευθυνθείτε, αποκλειστικά σήμερα, Τετάρτη 7/9, από τις 18.30 μέχρι τις 20.00 στο ταμείο του Βεακείου Θεάτρου Πειραιά.

Όσοι έχετε προμηθευτεί τα εισιτήριά σας μέσω Viva με χρήση πιστωτικής κάρτας, η επιστροφή μπορεί να γίνει αυτόματα στην κάρτα σας, μέσω του δικτύου Viva.

Ο Κωστής Μαραβέγιας αποχαιρετά και αυτό το καλοκαίρι, για 5ο συνεχόμενο χρόνο από τον Πειραιά, με τον δικό του «ταξιδιάρικο» τρόπο.

Με νέο άλμπουμ με τίτλο «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ», μας προσκαλεί όλους σε μία μεγάλη συναυλία, στις 6 Σεπτεμβρίου.

Μια συναυλία- γιορτή με πανηγυρικό χαρακτήρα, οπλισμένη με μουσική και ελπίδα και με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει γίνει συνώνυμο με τις ξέφρενες, γεμάτες ενέργεια, εμφανίσεις του, που διασκεδάζουν και τους πιο απαιτητικούς. Βραδιές γεμάτες καλοκαιρινή ξενοιασιά, χαρούμενη διάθεση, μουσική, τραγούδι, χορό, και πολλή γοητεία.

Την Τρίτη λοιπόν, στις 6 Σεπτεμβρίου, ελάτε να γίνουμε όλοι μια κεφάτη παρέα, να τραγουδήσουμε τα παλιά αγαπημένα αλλά και τα καινούργια κομμάτια, από το νέο του άλμπουμ «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ» και να περάσουμε όπως πάντα, υπέροχα!

Τιμές εισιτηρίων:
Ταμείο: 15€
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00