Τι σκότωσε τον Prince - Ναρκωτικά ή παυσίπονα; [photos+vds]

23.04.2016
Λίγες ώρες μετά το θάνατο του Prince, διαβάζουμε στα διεθνή μέσα τα σενάρια για την αιτία που του κόστισε τη ζωή. Η μεγάλη ερμηνεύτρια Αρίθα Φράνκλιν ανεφέρε τον ιό Ζίκα, ενώ η Daily Mail υποστηρίζει ότι ο Πρίγκιπας «έφυγε» από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Σε επόμενο δημοσίευμά της η Daily Mail μεταδίδει ότι σύμφωνα με δηλώσεις από το στενό περιβάλλον του σταρ, ο 57χρονος τραγουδιστής, πριν από έξι μέρες, είχε πάρει υπερβολική δόση αναλγητικών για πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο ισχίο του.

Πρόκειται για τα χάπια Percocet, ένα φάρμακο ιδιαίτερα εθιστικό, που περιέχει ακεταμινοφένη και οξυκωδόνη, που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία οξύ πόνου στις αρθρώσεις. Φήμες ήθελαν τον «πρίγκιπα της ποπ» να έχει αρνηθεί να υποβληθεί σε επέμβαση, διότι χρειαζόταν να κάνει μετάγγιση αίματος, κάτι που απαγόρευε η πίστη του, ως Μάρτυρας του Ιεχωβά.

Δημοσιεύματα θέλουν τον τραγουδιστή να βρίσκεται έξω από φαρμακείο 15 μόλις ώρες πριν βρεθεί νεκρός, ενώ την προηγούμενη Παρασκευή το ιδιωτικό του αεροσκάφος είχε πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο Μολίν στο Ιλινόις,και ο Prince εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Με τεράστιους τίτλους τα διεθνή μέσα αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής είχε κάνει χρήση ναρκωτικών στο αεροπλάνο και γλίτωσε χάρη σε ένεση που του έγινε στο νοσοκομείο. Δεδομένου του ότι το νοσοκομείο ήταν μικρό και δεν βρέθηκε ιδιωτικό δωμάτιο για τον σταρ, αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ο διάσημος καλλιτέχνης βρέθηκε νεκρός μέσα στο ασανσέρ της κατοικίας του από τις αρχές στις 10:07 το πρωί (ώρα Αμερικής, 7 ώρες πίσω από την Ελλάδα), την Πέμπτη 21/4. Οι νοσηλευτές που έσπευσαν στο σημείο απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.

Τραγική ειρωνεία στην τελευταία του ζωντανή εμφάνιση στο Paisley Park το Σάββατο 16 Απριλίου φώναξε στο πλήθος: «Wait a few days before you waste any prayers» - δηλαδή «Περιμένετε μερικές μέρες πριν ξοδέψετε τις προσευχές σας».