Δωρεάν είσοδος στη Μητέρα του Σκύλου τα Χριστούγεννα!

19.12.2014
Ραραού: Η γυναίκα που γνωρίσαμε μέσα από τις σελίδες του βιβλίου «Η Μητέρα του Σκύλου», ανεβαίνει φέτος στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου για να μας πει την ιστορία της, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Σταύρου Τσακίρη.

Παρουσιάζει τη ζωή της, σκιαγραφώντας τις κοινωνικοπολιτικές συνθήκες μιας Ελλάδας, που προσπαθεί να τα «βολέψει» σε συνθήκες ανέχειας.

Η Ραραού είναι μια γυναίκα που δεν σταματά ποτέ να μάχεται. Ο αγώνας της αδιάκοπος, κι εκείνη αποφασισμένη να επιβιώσει, ακόμη και αν χρειαστεί να βρει καταφύγιο σε μια δική της πραγματικότητα. «Έπρεπε να κολακεύω για να επιζήσω, και επέζησα».

Ο Σταύρος Τσακίρης μεταφέρει στο θέατρο το σπουδαίο μυθιστόρημα του Παύλου Μάτεσι, ενώ η Δήμητρα Χατούπη δίνει σάρκα και οστά στην κεντρική ηρωίδα, πλαισιωμένη από εννέα αξιόλογους ηθοποιούς.

Σκηνοθεσία - Δραματουργική επεξεργασία: Σταύρος Τσακίρης

Σκηνικά - Κοστούμια: Άγγελος Αγγελή

Δραματολόγος: Δήμητρα Πετροπούλου

Κινησιολογία: Γιάννης Αντωνίου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Έφη Ρευματά

Στο ρόλο της ΡΑΡΑΟΥ: η Δήμητρα Χατούπη

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί:

Νίκος Γιαλελής, Γιάννης Δρίτσας, Χρήστος Ευθυμίου, Ηλίας Ζερβός, Στεφανία Κριεζή, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Τζίνη Παπαδοπούλου, Έφη Ρευματά, Μαριαλένα Ροζάκη.

INFO:

Σύγχρονο Θέατρο, Ευμολπιδών 45, Γκάζι,

Τηλ: 2103464380

Πληροφορίες

Σύγχρονο Θέατρο, Ευμολπιδών 45 – Γκάζι / 210.34.64.380

ΗΜΕΡΕΣ & ΏΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Πέμπτη 19:30

Παρασκευή 21:00

Σάββατο 21:00

Κυριακή 19:30

Τιμές Εισιτηρίων: 20, 15 (απογ), 10 (μειωμένο)

Ελεύθερη Είσοδος για τους Ανέργους τα Χριστούγεννα, Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου, και την Πρωτοχρονιά, Πέμπτη 1 Ιανουαρίου, στις 19.30 στο Σύγχρονο Θέατρο, για την παράσταση «Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ». Απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας (ΟΑΕΔ).

οι άλλοι».