Μήνυση στην Κέιτι Πέρι από θρησκευτικό συγκρότημα!

04.07.2014
Η 29χρονη ποπ σταρ μάλλον θα εύχεται να μην είχε κυκλοφορήσει το "Dark Horse"

Το βίντεο κλιπ του «Dark Horse» από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στο youtube προκάλεσε αρνητικά σχόλια γιατί θεωρήθηκε βλάσφημο σε αρκετά σημεία και χρειάστηκε να μπει στο μοντάζ για να αφαιρέσουν μία σκηνή στην οποία εμφανίζεται μπροστά της ένας άνδρας φορώντας ένα κόσμημα με το όνομα του Αλλάχ και στη συνέχεια εκείνη τον κάνει σκόνη.

«Το όνομα του Αλάχ αφαιρέθηκε από το βίντεο. Δε θα μπορούσαμε να το πετύχουμε χωρίς τη στήριξη όλων κι ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά που ακούστηκαν οι φωνές μας.» είχε δηλώσει ο προσβεβλημένος μουσουλμάνος Shazad Iqbal ο οποίος είχε ξεκινήσει μια εκστρατεία εναντίον της και συγκεντρώθηκαν 65.000 υπογραφές για να αφαιρεθεί αυτό το κομμάτι του βίντεο.

Τώρα υπάρχει πρόβλημα με το κομμάτι. Τέσσερις χριστιανοί mcs και gospel τραγουδιστές έκαναν μήνυση στην 29χρονη τραγουδίστρια, τον παραγωγό της Dr Luke και τον ράπερ Juicy J ισχυριζόμενοι πως έκλεψαν το κομμάτι τους «Joyful Noise» για να φτιάξουν το «Dark Horse» και πρόσθεσαν στη μηνυτήρια αναφορά τους την παραπάνω εκστρατεία. .

«Η Κέιτι Πέρι αμαύρωσε το Joyful Noise με μαύρη μαγεία, παγανισμό και μασονικές εικόνες» δήλωσαν χαρακτηριστικά και προς το παρόν δεν υπάρχει καμία απάντηση από τη μεριά της ποπ σταρ.