Το νέο πρότζεκτ της Μαντόνα είναι στον αέρα

25.09.2013
H 53χρονη τραγουδίστρια ευτυχώς δεν κάνει άλλη μία αποτυχημένη εμφάνιση αλλά μόλις κυκλοφόρησε το φίλμ που έφτιαξε με τον Στίβεν Κλάιν.

Η εταιρία της Interscope Records δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες αφού έχουν δεχθεί πολλά παράπονα για την χαμηλή ποιότητα του ήχου και της εικόνας αλλά η Μαντόνα (Madonna) από το δικό της σύμπαν, έβγαλε επιτέλους στον ιντερνετικό αέρα του BitTorrent το "Secretprojectrevolution" εγκαινιάζοντας την online καλλιτεχνική πλατφόρμα Art for Freedom.

Η 53χρονη τραγουδίστρια και ο μόνιμος συνεργάτης της Στίβεν Κλάιν (Steven Klein) γύρισαν μια μικρού μήκους ταινία για την ελευθερία της έκφρασης η οποία είναι διαθέσιμη στο BitTorrent και συνοδεύεται από έξτρα υλικό με συνέντευξη της, φωτογραφίες από τα γυρίσματα και τα trailer.

“Ελπίζω η ταινία μου και άλλα πρότζεκτ στο Art for freedom να είναι ένα κάλεσμα για δημιουργία και να δώσουν χώρο για όλες τις μορφές έκφρασης για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της καταπίεσης και της μισαλλοδοξίας."δήλωσε η κυρία Τσικόνε.

Επίσης ο Κλάιν σχολίασε πως η ταινία μιλάει για τις προσωπικές μας φυλακές και προβληματίζει πάνω σε ζητήματα που αφορούν τη συμπεριφορά μας προς τους άλλους, τι κάνουμε στη ζωή μας και με τι τρόπο έχουμε επιλέξει να το κάνουμε και τονίζει πως η δύναμη της τέχνης μπορεί να οδηγήσει στην ειρήνη.

Κ.Π