Δες φωτό από τους Δαίμονες στο Παλλάς

26.09.2013
Σε κατατρέχουν, σε εξουσιάζουν, φρικιά και δαίμονες πίσω σου τρέχουν... το μυαλό έχει γεμίσει ιδέες δαίμονες. Η ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλλα «ΔΑΙΜΟΝΕΣ», σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, με πρωταγωνίστρια τη μοναδική Άννα Βίσση, επιστρέφει στις 5 Οκτωβρίου στη σκηνή του Παλλάς ΜΟΝΟΝ για δέκα παραστάσεις. Μια αληθινή υπερπαραγωγή με περισσότερες από 20 εναλλαγές σκηνικών, 250 εντυπωσιακά κοστούμια, πρωτοποριακά εφέ, ζωντανή ορχήστρα με 13 μουσικούς και έναν εξαίρετο θίασο 24 ηθοποιών – χορευτών, οι ΔΑΙΜΟΝΕΣ έκαναν την «απόλυτη» επιτυχία. Με την Εβελίνα Παπούλια ως «δαιμονική» μάγισσα, τον Παναγιώτη Πετράκη ως σκηνοθέτη που διεκδικείται «από το καλό και το κακό» και τον Νικόλαο Καραγκιαούρη επιβλητικό Ιεροεξεταστή, «ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ» δικαίωσαν τη φήμη τους και γοήτευσαν παλιότερους και νεότερους θεατές.

Σε κατατρέχουν, σε εξουσιάζουν, φρικιά και δαίμονες πίσω σου τρέχουν... το μυαλό έχει γεμίσει ιδέες δαίμονες. Η ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλλα «ΔΑΙΜΟΝΕΣ», σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, με πρωταγωνίστρια τη μοναδική Άννα Βίσση, επιστρέφει στις 5 Οκτωβρίου στη σκηνή του Παλλάς ΜΟΝΟΝ για δέκα παραστάσεις.

Μια αληθινή υπερπαραγωγή με περισσότερες από 20 εναλλαγές σκηνικών, 250 εντυπωσιακά κοστούμια, πρωτοποριακά εφέ, ζωντανή ορχήστρα με 13 μουσικούς και έναν εξαίρετο θίασο 24 ηθοποιών – χορευτών, οι ΔΑΙΜΟΝΕΣ έκαναν την «απόλυτη» επιτυχία.
Με την Εβελίνα Παπούλια ως «δαιμονική» μάγισσα, τον Παναγιώτη Πετράκη ως σκηνοθέτη που διεκδικείται «από το καλό και το κακό» και τον Νικόλαο Καραγκιαούρη επιβλητικό Ιεροεξεταστή, «ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ» δικαίωσαν τη φήμη τους και γοήτευσαν παλιότερους και νεότερους θεατές.