Με ποια μπάντα έχει πάθει εμμονή η Ρίτα Όρα;

22.02.2013
Η 22χρονη τραγουδίστρια έχει κολλήσει με το συγκρότημα που έχει μία μικρή δόση από Χόλιγουντ και μας κόλλησε το I will wait.

Σπαρταράει ακόμα στα μαγικά χέρια του Τζέι Ζ (Jay Z) που ό,τι πιάνουν γίνεται χρυσός και την ανακάλυψε πρώτος (είναι στην εταιρία του Roc Nation), είναι η πιο φρέσκια παρουσία πάνω στις σκηνές και μπροστά στα φωτογραφικά φλας και δεν έχει πέσει ευτυχώς ακόμα στην παγίδα της υπερέκθεσης.

Ελπίζουμε η Ρίτα Όρα (Rita Ora) η οποία συμμετέχει και στο καινούριο Fast and the Furious, να μην πάθει το σύνδρομο Ριάνα (Rihanna) και να εμφανίζεται παντού χωρίς λόγο και όπως δείχνει ενώ κυκλοφορεί στον ίδιο mainstream χώρο, δεν μοιάζει με όλες τις άλλες.

Στα βραβεία Brit ήταν μέσα στους υποψηφίους της κατηγορίας British Breakthrough Act, έχασε τον τίτλο από τον Μπεν Χάουαρντ (Ben Howard) αλλά όλο το βράδυ είχε κολλήσει τόσο πολύ με τη μπάντα που έχει κάνει λιγότερο βαρετή τη φολκ και ο fronmant τους είναι ο σύζυγος της Κάρει Μάλιγκαν (Carey Mulligan), που το φώναξε μέχρι και στις κάμερες.

«Έχω πάθει εμμονή με τους Mumford and Sons και θα ήθελα πολύ να συνεργαστούμε αλλά δεν ξέρω αν συνεργάζονται με κανέναν. Και το ότι τους βλέπω σήμερα (στα Brits) είναι τέλειο. Είμαι μεγάλη φαν τους!» δήλωσε στο MTV η 22χρονη τραγουδίστρια κάνοντας εμμέσως και πρόταση στον αέρα.

K.Π