M.I.A: Τα Γκράμι μου έκλεψαν την ιδέα!

21.02.2013
Η 37χρονη μουσική μορφή που κάνει ό,τι γουστάρει τη maistream γειτονιά, εξοργίστηκε με τους σκηνογράφους των Γκράμι γιατί χρησιμοποίησαν τα ίδια σκηνικά που είχε σε μία πρόσφατη εμφάνιση της.

H συμπάθεια μας, M.I.A ποτέ δεν πήγαινε με τα νερά του συτήματος και της βιομηχανίας που ανήκει τυπικά ακόμα κι όταν βρέθηκε στο ίδιο στούντιο με τη Μαντόνα(Madonna) και τη Νίκι Μινάζ (Nicki Mιnaj) κι έβαλε την υπογραφή της στο συμβόλαιο με την εταιρία του Τζει Ζ (Jay Z), Roc Nation. Και τώρα αποφάσισε να κυρήξει έναν καινούριο πόλεμο εναντίον του μουσικού συστήματος ξεκινώντας από τη σημαντικότερη διοργάνωση του χώρου της.

Η 37χρονη τραγουδίστρια, στιχουργός, παραγωγός, σκηνοθέτις, ακτιβίστρια , δημιούργησε το Stealing Log 2013 με σκοπό να δημοσιεύει πράγματα που έχουν γίνει κλέβοντας τις πρωτότυπες ιδέες της ή και άλλων κάνοντας μία μικρή ιντερνετική copyright επανάσταση.

Το πρώτο της ποστ (παρακάτω) είναι μία φωτογραφία από μία συναυλία της στην Αυστραλία δίπλα σ΄εκείνη από το αφιέρωμα για τον (Bob Marley) στα Grammy καταγγέλοντας τους υπέυθυνους για το σχεδιασμό των σκηνικών με τα φώτα neon και τα γεωμετρικά σχήματα γιατί ήταν πανομοιότυπα με τα δικά της. Αν και ασχολήθηκε λίγο ετερεχρονισμένα με το θέμα καθώς έχουν περάσει πολλές μέρες από την τελετή απονομής και κάποιοι μπορεί να τη θεωρήσουν υπερβολική, η ομοιότητα τους είναι εμφανής.

Κ.Π