One Direction: Οι μαμάδες μας γκρινιάζουν για τα τατουάζ μας!

31.01.2013
Το συγκρότημα της χρυσής ποπ πεντάδας μίλησαν στην τηλεποτική εκπομπή του TV1, daybreak για τις διαφωνίες με τις μαμάδες τους και οι γκρούπις ούρλιαζαν μπροστά την οθόνη.

Τα αγόρια από την Αγγλία που έχουν τρελάνει τα κορίτσια σ’ όλο τον κόσμο, ετοιμάζουν καινούρια τραγούδια, ζωντανές εμφανίσεις, συμμετοχές σε φιλανθρωπικά γκαλά αλλά με τις μαμάδες τους δεν πρόκειται να συμφωνήσουν.

Κάποια μέλη των One Direction επειδή δε θέλουν να είναι μόνο οι γλυκανάλατοι ποπάδες που τραγουδούν γι αγάπες, λουλούδια και χτυποκάρδια στα θρανία, έχουν χτυπήσει αρκετά τατουάζ και δημιουργούν κόντρες στα σπίτια.

« Η μαμά μου τρελάθηκε με την ιδέα των τατουάζ» είπε ο Λίαμ Πέιν (Liam Payne) στην εκπομπή Deaybreak σήμερα και ο Ζέιν Μάλικ (Zayn Malik) πρόσθεσε πως ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowel) δεν τους έχει ποτέ τίποτα αλλά οι μαμάδες νομίζουν ότι το έχουν παρακάνει.

Όμως, αν τις ανέβαζαν στις σκηνές μαζί τους μπορεί να το ξεχνούσαν για λίγο. «Θα πάθαιναν φρίκη αν τις φέρναμε πάνω μαζί μας κι ειδικά η δικιά μου δε θα ήξερε τι να κάνει» δήλωσε ο Λούις Τόμλινσον (Louis Tomlinson) και ο Πέιν συμπλήρωσε « Η μαμά μου απλά κλαίει όλη την ώρα και δεν έχει σταματήσει αυτά τα δυόμισι χρόνια!» Αυτά είναι προβλήματα...

Κατά τ’ άλλα, η μπάντα θα τραγουδήσουν στα Brit στις 12 Φεβρουαρίου ανήμερα της Red Nose Day, τη μία μίξη του One way or another των Blondie και του Teenage Kids των Undertones το οποίο ηχογράφησαν ειδικά για την καμπάνια της φιλανθρωπικής οργάνωσης Comic Relief.

Κ.Π