Ο Γιάννης Κότσιρας στο Passport

29.01.2013
Και πάλι στο δρόμο! Μετά από μια σειρά πολύ πετυχημένων καλοκαιρινών συναυλιών, ο Γιάννης Κότσιρας συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο «παρέα» με πολλά και αγαπημένα τραγούδια!

Ο Γιάννης Κότσιρας έρχεται στο Passport τις Παρασκευές 1 και 2 Φεβρουαρίου με μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση, ένα «Μουσικό Κουτί» που περιέχει όχι μόνο γνωστά αλλά και ολοκαίνουργια κομμάτια, αφού μετά από τέσσερα χρόνια ο Γιάννης ετοίμασε ένα δικό του προσωπικό δίσκο, που κυκλοφόρησε λίγο πριν το τέλος του 2012.

Στην παρέα του η Σαββέρια Μαργιολά αλλά και 5 σπουδαίοι μουσικοί-συνεργάτες του Γιάννη, που κυριολεκτικά συμπρωταγωνιστούν σε αυτή τη μουσική προσέγγιση, ο καθένας καταθέτοντας την ενορχηστρωτική του πρόταση, την προσωπική του δεξιοτεχνία αλλά και ικανοποιώντας την ανάγκη έκφρασής του, μέσα από την αυτοσχεδιαστική ελευθερία της παράστασης.

Ο Χρήστος Αλεξάκης στα πλήκτρα και στις ενορχηστρώσεις, ο Βαγγέλης Μαχαίρας σε όλο το φάσμα των λαϊκών εγχόρδων, από το λαούτο στον τζουρά και από το μπουζούκι στο μαντολίνο, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο, στις κιθάρες ο Κώστας Μιχαλός, στα τύμπανα και τα κρουστά ο Γρηγόρης Συντρίδης.

Info:
ΠΟΥ: PASSPORT, Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή,Πειραιά, τηλ. 2104296401

ΠΟΤΕ: Παρασκευή, 1 & 8/2

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Τιμή εισιτηρίου: 12 eur (στο bar, με μπύρα ή κρασί) – 25 eur (σε τραπέζι, με ποτό)

Προπώληση εισιτηρίων: PUBLIC – Flocafe (Καραϊσκου 117, πλ. Κοραή, Πειραιάς)
& on line: www.viva.gr

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6940 558558/ www.pass-port.com.gr