Λόπεζ & Κιζ υπερασπίζονται τη Μπιγιονσέ!

24.01.2013
Οι συνάδελφοι της 31χρονης τραγουδίστριας ψηφίζουν υπέρ της και δεν βρίσκουν τίποτα κακό στο ψεύτικο live.

Εδώ και δύο μέρες όλη η προσοχή έχει πέσει πάνω στη Μπιγιονσέ (Beyonce) και την περιβόητη εμφάνιση της στην ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα (Barack Obama) η οποία δεν ήταν live όπως φάνηκε και αρκετοί συνάδελφοι της βγήκαν στα μικρόφωνα για να την υπερασπιστούν.

Όλος ο ντόρος προκλήθηκε με αφορμή εκείνη τη δήλωση τους μέλους της μπάντας των Πεζοναυτών που συνόδευαν την 31χρονη τραγουδίστρια όταν τραγουδούσε τον εθνικό ύμνο, ότι δηλαδή αποφάσισε τελευταία στιγμή ν’ ακουστεί ηχογραφημένη εκδοχή του κομματιού και ότι μόνο εκείνοι έπαιζαν ζωντανά. Βέβαια και η "κονσέρβα" ήταν η δική της φωνή και είναι δύσκολο ύστερα από τόσες καλές εμφανίσεςι να την κατηγορήσεις πως δε μπορεί να πετύχει μια εντυπωσιακή περφρόρμανς.

«Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που κάποιος τραγουδάκι playbak . Η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston), η πιο σπουδαία τραγουδίστρια όλων των εποχών για μένα, είχε κάνει το ίδιο όταν είχε πει τον εθνικό ύμνο» ανέφερε η Μισέλ Γουίλιαμς (Michelle Williams) από τις Destiny’s Child.

Επίσης, η Αρίθα Φράνκλιν (Aretha Franklin) η οποία είχε εμφανιστεί το 2009 στην ίδια εκδήλωση, είπε στο ABC πως ο καιρός εκείνη την ημέρα ήταν περίπου 44 με 46 βαθμούς και δεν είναι καθόλου καλές θερμοκρασίες για τους περισσότερους τραγουδιστές ενώ η Αλίσια Κιζ (Alicia Keys) πρόσθεσε πως «Το μόνο πράγμα που δε μπορείς ν’ αμφιβάλεις είναι ότι μπορεί τραγουδήσει. Φυσικά και μπορεί και ήταν πολύ όμορφη ερμηνεία.»

Το καρέ της υπεράσπισης συμπλήρωσε η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) η οποία τόνισε στη συνέντευξη της στην εκπομπή The Daily Show ότι συμβαίνει αρκετές φορές να έχεις ηχογραφήσει από πριν τραγούδια ειδικά όταν είσαι σε συγκεκριμένα στάδια και χώρους γιατί μπορεί να έχεις τραγικά απρόοπτα κι επιπλέον μία συνεργάτης της Μπιγιονσέ υπενθύμισε στο Us Weekly πως και η συγκλονιστική ερμηνεία του Παβαρότι ήταν playback οπότε δεν είναι κάτι λάθος.

K.Π