Πέτρος Λαγούτης και Κατερίνα Γερονικολού live στο Altamira

24.01.2013
Κάθε Δευτέρα βράδυ, στο γνωστό ethnic περιβάλλον του παλαιού νεοκλασικού στην Τσακάλωφ 36, η διεύθυνση του Altamira προσφέρει στους πελάτες της, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στο μενού, μια ευχάριστη έκπληξη!

Κάθε Δευτέρα βράδυ, στο γνωστό ethnic περιβάλλον του παλαιού νεοκλασικού στην Τσακάλωφ 36, η διεύθυνση του Altamira προσφέρει στους πελάτες της, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στο μενού,
μια ευχάριστη έκπληξη!

Tη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου το Altamira φιλοξενεί δύο γνωστούς ηθοποιούς: τον Πέτρο Λαγούτη και την Κατερίνα Γερονικολού που έχουν ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο διαδραστικό παιχνίδι που προϋποθέτει τη συμμετοχή σας.

Η παρέα που θα επιδείξει την πιο θερμή συμμετοχή και θα δώσει τις περισσότερες σωστές απαντήσεις θα επιβραβευθεί με ένα πλούσιο δώρο.

Η επίσκεψή σας στο εστιατόριο Altamira αυτή τη Δευτέρα δεν θα ανταμειφθεί μόνο με τις γνωστές πλούσιες πολυεθνικές γεύσεις του καταλόγου αλλά και με την ευχάριστη συντροφιά του Πέτρου και της Κατερίνας που περιμένουν εσάς και την παρέα σας, για φαγητό ή ποτό, με σκοπό να περάσετε μια ωραία βραδιά χαλάρωσης και άφθονου γέλιου...

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ... H όμορφη αυτή βραδιά θα κλείσει μελωδικά με το μουσικό σχήμα All4you οι οποίοι θα αποδώσουν ζωντανά γνωστές επιτυχίες από τις δεκαετίες ’60-’70-’80 όπως (Blues Brothers-Everybody Needs Somebody, Rare Earth-Get Ready, Aretha Franklin-Respect, Stevie Wonder-Superstition, Earth Wind And Fire- Fantasy, Toto-Georgy Porgy, UB40-Falling In Love, Phil Colins-Easy Lover κ.α.)

Τους All4you αποτελούν οι: Maria Morris (φωνή) - Στέλιος Κεφαλόπουλος (πλήκτρα, κιθάρα) - Κωστής Βαζούρας (πνευστά).

Μενού με φαγητό και ποτό από 14,5€
Τιμή ποτού από 3,5€
Finger food στο bar 3,5 & 7€