Η Αντέλ live στα Όσκαρ!

24.01.2013
Η 25χρονη τραγουδίστρια θα κάνει τη σημαντικότερη εμφάνιση της καριέρας της και τη δεύτερη τηλεοπτική ύστερα από τα εκείνη στα περσινά Grammy.

Την ώρα που η Αντέλ (Adele) προσπαθεί ν’ αποφασίσει τι όνομα θα δώσει στο γιο της, η Οσκαρική Ακαδημία ετοιμάζει το έδαφος για την ζωντανή εμφάνιση της φωνής του «Skyfall» στις 24 Φεβρουαρίου στο Dolby Theatre με οικοδεσπότη τον Σεθ Μακ Φάρλεϊν (Seth Mac Farlane).

Να σου υπενθυμίσουμε πως η 25χρονη τραγουδίστρια είναι υποψήφια στην κατηγορία για το Καλύτερο Τραγούδι και αν είσαι τύπος των στοιχημάτων, είναι το φαβορί ύστερα κι από τη νίκη της στις Χρυσές Σφαίρες.

«Τρέφουμε τεράστιο σεβασμό για την Αντέλ και ως στιχουργό και ως τραγουδίστρια . Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες στον κόσμος και πιστεύουμε ότι η ερμηνεία της στο Skyfall θα είναι μία συναρπαστική στιγμή για το κοινό μέσα στο Dolby Theatre και για τους τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.» δήλωσαν οι υπεύθυνοι για τα σόου της διοργάνωσης, Κρεγκ Ζανταν (Craig Zadan) και Νιλ Μερόν (Neil Meron).

Τη μεγάλη βραδιά της 85ης απονομής των Όσκαρ, μαζί με την ζωντανή εμφάνιση της 25χρονης τραγουδίστριας, θα γίνει ένα αφιέρωμα στον Τζέιμς Μποντ (James Bond) λόγω των 50 χρόνων που έκλεισε στις κινηματογραφικές οθόνες και θα βρεθούν στη σκηνή και πρωταγωνιστές που έχουν υποδυθεί παλιότερα τον 007.

«Η υποψηφιότητα μου είναι μεγάλη τιμή και είναι τρομαχτικά υπέροχο να τραγουδώ μπροστά στους ανθρώπους που έχουν εξιτάρει τη φαντασία μου ξανά και ξανά.» ανέφερε χαρούμενη η Αντέλ η οποία μάλλον θα πρέπει ν’ αφήσει μια κενή θέση στο τζάκι για την 25η Φεβρουαρίου.

K.Π