Η Μπιγιονσέ τραγούδησε playback τον εθνικό ύμνο!

23.01.2013
Η 31χρονη τραγουδίστρια μπορεί να εντυπωσίασε τους πάντες αλλά η ερμηνεία της ήταν...."κονσερβοποιημένη".

Χθες λέγαμε για την εντυπωσιακή ερμηνεία της Μπιγιονσέ(Beyonce) στην εκδήλωση για την ορκωμοσία του Προέδρου της Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα (Barack Obama) και πως πολλοί τη σύγκριναν μ εκείνη της Γουίτνει Χιούστον (Whitney Houston) πίσω στο 1991. Όλος ο κόσμος π[ου βρέθηκε εκεί όπως επίσης και οι πολιτικοί έμειναν άφωνοι αλλά τελικά τα φαινόμενα απατούν.

Σήμερα η Κριστίν Ντουμπουά (Kristin DuBois), μέλος της Marine Corps Band η οποία συνόδευσε τη Queen B στην περφόρμανς της ,δήλωσε στο TMZ πως η 31χρονη τραγουδίστρια δεν τραγούδησε ζωνταντά τον Εθνικό ύμνο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας μεγάλος ντόρος.

«Όλες τις μουσικές τις ηχογραφήσαμε πριν τη τελετή για τυχόν απρόοπτα μες τη μέρα. Τελευταία στιγμή μας είπαν πως η Μπιγιονσέ αποφάσισε να ακουστεί η studio εκδοχή αλλά εμείς παίξαμε ζωντανά. Όλοι ξέρουμε πως η Μπιγιονσέ μπορεί να τραγουδήσει... Δεν ξέρουμε γιατί διάλεξε να χρησιμοποιήσει το προηχογραφημένο κομμάτι.» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως συνέβη τ' αντίθετο με την Κέλι Κλάρκσον (Kelly Clarkson) η οποία τραγούδησε live.

Το πρόβλημα είναι πως μετά τη συγκεκριμένη δήλωση ένας άλλος εκπρόσωπος της μπάντας, ο Γκρέγκορι Γουλφ (Gregory Wolf) τόνισε πως κανείς τους δεν είναι σε θέση να πει σίγουρα αν τραγούδησε playback ή όχι αλλά δε νομίζουμε πως έπεισε κανέναν.

Κ.Π