Η Βικτώρια χαλάει τα σχέδια των Spice Girls

08.01.2013
Η 38χρονη businesswoman ξύπνησε στραβά, πήρε το καπελάκι της κι άφησε τις υπόλοιπες Spices ξεκρέμαστες.

Στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, ξεσήκωσαν όλο το στάδιο και σκέφτηκαν ακόμα πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να ενωθούν ξανά και να γυρίσουν τις σκηνές. Ενώ όλα πήγαιναν μια χαρά κι έφτιαξαν όλο το πρόγραμμα της παγκόσμιας περιοδείας τους με τίτλο «Final», τα σχέδια χάλασαν τελευταία στιγμή εξαιτίας της Βικτώρια- Posh- Μπέκαμ (Victoria Beckham) η οποία ξαφνικά αρνήθηκε να συμμετάσχει.

Η απόφαση της είχε ως συνέπεια τον άγριο καυγά της με την Τζέρι Χάλιγουελ (Geri Halliwell) γιατί όλες ήθελαν πάρα πολύ να συμβεί αυτό το reunion και τώρα ψυχράθηκαν οι σχέσεις τους με την σύζυγό του Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham).

Το πρόβλημα με την αποχώρηση της Βικτέωρια σεν είναι στο ότι θα τραγουδήσει μία λιγότερη- αφού δεν συμμετείχε και πολύ στα φωνητικά όπως θυμάσαι- αλλά στο ότι είναι αυτή που έχει περισσότερο κοινό και μπορεί να φέρει σημαντικούς συντελεστές όπως έγινε με τους Dolce and Gabbana και τον χορογράφο της Μαντόνα, στους Ολυμπιακούς.

Ο μάνατζερ τους Σάιμον Φούλερ (Simon Fuller) δήλωσε πως μία περιοδεία χωρίς τη Βικτώρια είναι μεγάλο ρίσκο και οι τελευταίες συζητήσεις τους με την Χάλιγουελ δεν βγάζουν πουθενά οπότε σύμφωνα και μία πηγή εκ των έσω, δεν βλέπουν και πολύ πιθανή την επανένωση των κοριτσιών. Viva forever? Μάλλον όχι...

Κ.Π