Άμπερ Ρόουζ και Γουίζ Καλίφα περιμένουν το πρώτο τους παιδί

29.08.2012
Το 28χρονο μοντελο που χει μια ιδιαίτερη αδυναμία στους χιπ χοπάδες, έχει ένα φούσκωμα. Όχι από το πολύ φαί.

Είναι από τα ζευγάρια που δεν έχουν κρύψει ούτε λεπτό πόσο ερωτευμένοι είναι σε σημείο που η σχέση τους καταντάει κινηματογραφικό σενάριο και συνέχεια έρχονται updates για τις σημαντικές φάσεις της κοινής τους ζωής. Η Άμπερ Ρόουζ (Amber Rose) και ο Γουίζ Καλίφα (Wiz Khalifa) ύστερα από την ανακοίνωση των αρραβώνων τους με την απαραίτητη φωτογραφία του τεράστιου δαχτυλιδιού και την ενημέρωση πως άφησαν τα σπίτι τους για να συγκατοικήσουν, ήρθε το μεγαλύτερο νέο απ όλα.

Το 28χρονο μοντέλο και πρώην του Κάνιε Γουέστ (Kanye West) δεν ξέφυγε από τη baby boom τυφώνα που έχει παρασύρει πολλές τους τελευταίους μήνες και είναι ήδη τεσσάρων μηνών έγκυος. Οι δυο τους θα γίνουν πρώτη φορά γονείς οπότε όπως δήλωσαν θ’ αλλάξουν την ημερομηνία του γάμου τους και θα παντρευτούν Οκτώβριο γιατί η Άμπερ δε θέλει να είναι κοντά χρονικά στα γεννητούρια.

«Το παιδί ήρθε χωρίς να το έχουν προγραμματίσει αλλά είναι πολύ χαρούμενοι που θα κάνουν μαζί οικογένεια» είπε στο Radar Online ένας φίλςο τους και πρόσθεσε πως η Άμπερ θα πρέπει ν’ αλλάξει τον τρόπο ζωής της και να δεχτεί πως το σώματα της θ αλλάξει επειδή ως μοντέλο είχε συνηθίσει να έχει λεπτή μέση. Τι άλλο, καλή λευτεριά κι ελπίζουμε να μη δουν τα σχόλια που έχουν γράψει αρκετοί κάτω από την είδηση σε διάφορα site..

Κ.Π