Σεξοκασέτα με τη νεαρή Λόπεζ!

07.08.2012
Η πρώην κριτής του American Idol κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συζύγου της, γιατί εκείνος προσπάθησε να πουλήσει ιδιωτικές τους στιγμές από το μήνα του μέλιτος που είχαν.

Ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), Οτζάνι Νόα (Ojani Noa), έχει μπελάδες με την Δικαιοσύνη και όπως φαίνεται έχει εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή του.

Η πρώην κριτής του American Idol κατέθεσε μήνυση εναντίον του, γιατί εκείνος προσπάθησε να πουλήσει ιδιωτικές τους στιγμές από το μήνα του μέλιτος που είχαν.

Είχαν μια ακροαματική διαδικασία προιγραμματισμένη για τις 26 Ιουλίου, αλλά εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ, σύμφωνα με το RadarOnline.

Το επόμενο δικαστικό ραντεβού είναι για τις 13 Σεπτεμβρίου, και αν δεν εμφανιστεί και πάλι, τότε θα πρέπει επειγόντας να συλληφθεί...

Η Τζενιφερ, και ο ο Νόα είναι χρόνια στα δικαστήρια, αφού η 42χρονη σούπερσταρ προσπαθεί να εμποδίσει αυτή την κυκλοφορία των προσωπικών τους στιγμών. Είχαν παντρευτεί για ένα χρόνο, και χώρισαν το 1998.

Η J.Lo ξέρει ότι ο πρώην της είναι απένταρος και θα κάνει τα πάντα για να βγάλει λεφτά. Οι φήμες μάλιστα τον θέλουν να μην εμφανίζεται ποτέ στα δικαστήρια με απώτερο σκοπό του να συλληφθεί μπροστά στα ΜΜΕ παγκοσμίως..." γράφει το site.


Ε.Σ.