H Πινκ είναι το νέο πρόσωπο της CoverGirl!

07.08.2012
"Εχω πολλούς λόγους να γιορτάσω!", δήλωσε ενθουσιασμένη η 32χρο η καλλιτέχνιδα που επιστρέφει στο προσκήνιο με νέο άλμπουμ και σε νέα διαφημιστική καμπάνια!

Η Πινκ (Pink) αποκάλυψε τη Δευτέρα ότι θα είναι η πρέσβειρα της μάρκας καλλυντικών , μετά από την Ελεν ντε Τζένερες, την Κουίν Λατιφά, την Τέιλορ Σουίφτ και τη Ντρου Μπάριμορ και δηλώνει εξαιρετικά ενθουσιασμένη για το γεγονός.

“Μετά από μία ομάδα γυναικών που πάντα με ενέπνεεαν, το να μπαίνω σ αυτό το γκρουπ είναι μεγάλη μου τιμή” είπε η ίδια στην επίσημη ανακοίνωσή της.

“Εχω πολλούς λόγους να γιορτάσω! Ονόμασα το άλμπουμ μου The Truth About Love, και η αλήθεια είναι ότι έχω την οικογένειά μου και τη μικρή μου κόρη, την καινούργια μου μουσική και τώρα τη νέα μου συνεργασία με την CoverGirl και όλα αυτά, σημαίνουν ...μόνο αγάπη!”

Η αντιπρόεδρος της εταιρείας από την άλλη δήλωσε επίσης περήφανη για νέα υπογραφή και είπε ότι είναι εξίσου ενθουσιασμένη! “Η Πινκ είναι μια δυναμική και προκλητική παρουσία που πάντα ήταν περήφανη για το ποια ήταν και τι πρέσβευε. Αγαπάμε πολύ την ενέργειά της και το γεγονός ότι μέσα κι έξω είναι τόσο κουλ και άνετη όσο φαίνεται. Ειναι μία εξαιρετική προσθήκη στην οικογένεια της CoverGirl .”

Ε.Σ.