H Πινκ φοβάται όταν ακούει το... νέο της άλμπουμ!

18.07.2012
H δημοφιλής τραγουδίστρια δήλωσε ότι νιώθει τόσο αλλαγμένη που φοβάται όταν ακούει το νέο της άλμπουμ The Truth About Love.

Τα νέα τραγούδια της Πινκ (Pink) κινούνται σε πιο upbeat ρυθμούς από ότι συνήθως και μετά από χρόνια πορείας με τραγούδια 'θυμωμένα' και 'επαναστατικά', τώρα δηλώνει η ίδια ότι συνειδητοποιεί ότι είναι άλλος άνθρωπος και αυτό την τρομάζει.

“Ακουσα το άλμπουμ και τρόμαξα. Ειμαι πιο ευτυχισμένη, πιο rock and roll, δεν ξέρω πώς να το περιγράψω, αλλά με τρομάζει!"

Το άλμπουμ επικεντρώνεται στο θέμα της αγάπης, τόσο στο να τρέχεις μακριά της, όσο και στο να τη βρίσκεις. Αναπαριστά ένα ταξίδι που είναι βασισμένο στην ίδια τη ζωή της και στις σχέσεις της με τον κόσμο, και λεει ότι ακομη κι αν έχεις τα πάντα - αγάπη, γάμο, παιδί- δυσκολεύεσαι ακομη να πιστέψεις ότι μπορεί να είσαι ολοκληρωμένος κι ευτυχισμένος άνθρωπος!

“Παλιά έκανα περίεργα, επικίνδυνα και χαζά πράγματα για την αγάπη - η αγάπη σήμαινε να επαναστατώ, να τσακώνομαι, να βαζω τους γονείς μου σε δεύτερη μοίρα... Τώρα η αγάπη μου είναι άνευ όρων, είναι για το παιδί μου και για τον άντρα μου. Οι εμπειρίες μου είναι διαφορετικές, και αυτές απεικόνισα στο δίσκο. Το πώς να βρίσκω την αγάπη, να την κερδίζω, να τρέχω κοντά της.".


Ε.Σ.