Κάσπερ:"Η Τζένιφερ είναι το αφεντικό"

18.07.2012
Το ζεύγος μίλησε σε γνωστή αμερικάνικη εκπομπή αποκαλύπτοντας μικρές λεπτoμέρειες για τη σχέση τους και για την πιθανή περίπτωση γάμου...

Έφυγε οριστικά από το τραπέζι των κριτών του American Idol επηρεασμένη από την αποχώρηση του Στίβεν Τάιλερ (Steven Tyler) με τον οποίο είχαν μοναδική χημεία όπως είπε, είναι παραγωγός μιας καινούριας τηλεοπτικής σειράς με πρωταγωνίστριες ένα ζευγάρι λεσβιών και περιοδεύει με τον λατίνο γόη Ενρίκε Ιγκλέσιας (Enrique Iglesias).

Η μαμά ανάμεσα σε όλα Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) είναι πολύ απασχολημένη αυτό τον καιρό με την επαγγελματική ζωή αλλά έχει μέσα σ αυτή και την προσωπική αφού ο αγαπημένος της Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) είναι ο υπεύθυνος για όλες τις χορογραφίες του σόου της και οι δυο τους μίλησαν στην εκπομπή Good morning America που βρέθηκε στα παρασκήνια του τουρ τους.

Η συνέντευξη δεν είναι ακριβώς κοινή. Η 42χρονη τραγουδίστρια είναι μαζί με τον Ιγκλέσιας και ο Κάσπερ μόνος του και περνούν μία σύντομη ανάκριση για το κλίμα μεταξύ τους και φυσικά για το ενδεχόμενο γάμου που για τον 37χρονο Ενρίκε είναι άγνωστη λέξη παρ όλο που έχει σχέση με την διάσημη τενίστρια Άνα Κουρνίκοβα (Anna Kοurnicova) 11 χρόνια.

«Ναι θα ξαναπαντρευόμουν. Για μένα το μεγαλύτερο όνειρο είναι το παραμύθι και ποτέ δε θα παρατήσω τα όνειρο μου. Μπορεί να είναι δύσκολο για κάποιον να είναι δίπλα μου αλλά στο τέλος της ημέρας ξέρω ότι το αξίζω" δήλωσε η Τζένιφερ. Κι επειδή πάντα μας αρέσει να μαθαίνουμε πως αρχίζουν οι σχέσεις ο 25χρονος χορευτής της με τον οποίο άρχισε να βγαίνει αμέσως μετά τον χωρισμό της με τον Μαρκ Αντονι (Marc Anthony) είπε πως δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά αλλά ήρθε πολύ φυσικά χωρίς να έχει προηγηθεί κανένα φλερτ.

Όποτε η συζήτηση πάει στον Σμαρτ, ο Ιγκλέσιας την πειράζει και κάνουν αστεία και η Λόπεζ δεν είναι και πολύ ανοιχτή να μιλάει για τη σχέση της και όλα όσα συμβαίνουν μεταξύ τους. "Της προτείνω κάποια πράγματα, μου λέει κι εκείνη και κρατάμε σημειώσεις. Όμως στο τέλος της ημέρας δεν έχει και πολύ σημασία γιατί αυτή είναι το αφεντικό" απαντάει ο Κάσπερ για το πώς είναι η επαγγελματική σχέση του με τη Jenny from the block και υποννοεί ποιος έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση που υπάρχουν απορίες.

Κ.Π