Έχασε τη φωνή της η Φλόρενς!

12.07.2012
Άλλη μία φωνάρα από την Αγγλία, αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις φωνητικές τις χορδές και δεν θα μπορέσει να τραγουδήσει σε κάποιες συναυλίες της περιοδείας της...

Όσοι πήραν εισιτήρια για να δουν τους Florence and the Machine ως headliners στο γνωστό φεστιβάλ Benicassim, θα σκεφτούν σοβαρά να τα πουλήσουν όπως είναι αγορασμένα γιατί τελευταία στιγμή δεν θα γίνει η εμφάνιση τους στη Βαλένθια όπως επίσης και κάποιες άλλες που ήταν προγραμματισμένες.

Τη στιγμή που πέτυχε με τους Machine την πρώτη τους πρωτιά στο UK singles charts με το Spectrum (σε ρεμίξ του Κάλβιν Χάρις) , η Φλόρενς Γουέλς (Florence Welch) αναγκάστηκε ν ακυρώσει το σημερινό live τους ύστερα από πολύ έντονους πόνους στις φωνητικές της χορδές που προκάλεσε ένα ανησυχητικό πρήξιμο στο λαιμό.

«Οι γιατροί μου είπαν πως δεν μπορώ να τραγουδήσω για μία βδομάδα… σοβαρά τώρα, ένιωσα κάτι να σπάει, ήταν πολύ τρομαχτικό» τουίταρε η 25χρονη τραγουδίστρια ακυρώνοντας κι άλλη συναυλία τους στην Πορτογαλία και ξεκινώντας ήδη ξεκούραση και τα τσάγια. Ελπίζουμε να μην έχει την κατάληξη της Αντέλ (Adele) και να συνεχίζει να βλέπει τα νυστέρια από μακριά.

Κ.Π