7.000 λίρες κόστισε το δείπνο της Ριάνα!

11.07.2012
Στην επόμενη επίσκεψη της 24χρονης ποπάδικης ντίβας στο Λονδίνο, οι ιδιοκτήτες των εστιατορίων θα είναι στα όπλα για γιγαντιαίους ανεφοδιασμούς.

Μπορεί να κλείσει σπίτια και μαγαζιά με μία κίνηση χωρίς να πάρεις χαμπάρι τίποτα. Η Ριάνα (Rihanna) μετά την ανακοίνωση της ότι θα συνεργαστεί με τον Labrinth, θρηνεί το χαμό της γιαγιάς της -όπως θα έχεις καταλάβει αν είσαι follower της στο twitter -και κυκλοφορούν παντού φωτογραφίες της από την κηδεία κάνοντας τη δουλειά των παπαράτσι λίγο πιο μακάβρια.

Όμως δεν σταματάει να δίνει συναυλίες και να… τρώει. Το τελευταίο είναι λίγο δύσκολο να το πιστέψεις, με τόσα κιλά που έχουν φύγει από πάνω της αλλά ένα ολόκληρο εστιατόριο αναγκάστηκε να λειτουργήσει μόνο για εκείνη για να φτάσουν τα φαγητά.

Μετά την ζωντανή εμφάνιση της ως headliner του Wireless festival στο Hyde Park του Λονδίνου, παρήγγειλε όλο το μενού από ένα μικρό μαγαζί για εκείνη και όλη την ομάδα της φτάνοντας τον λογαριασμό στις 7.000 λίρες και σύμφωνα με κάποιον υπάλληλο, δεν δέχτηκαν κανέναν πελάτη για την υπόλοιπη μέρα αγού δεν έμειναν άλλα φαγητά. Εκεί που έλεγες πως το ρεκόρ το κρατούσε η Νίκι Μινάζ (NIcki Minaj) με τις 3.000 λίρες όταν είχε κάνει μία μεγάλη παραγγελία σε εστιατόριο του Μάνστεστερ ύστερα από live της, η σταρ των Μπαρμπέιντος το κατέρριψε.

K.Π