Συντετριμμένοι είναι η Ταμέκα και ο Άσερ

11.07.2012
Συντετριμμένη είναι η πρώην σύζυγος του Ασερ (Usher), Ταμέκα Ρέιμοντ (Tameka Raymond) μετά το ατύχημα του γιου της με το τζετ σκι το οποίο τον έχει αφήσει σε κρίσιμη κατάσταση.

Η 44χρονη έχει χωρίσει από τον ράπερ εδώ και 3 χρόνια, και μαζί του έχει δύο ακόμη γιους. O δημοφιλής ράπερ όμως, είχε και με τον ατυχο Κάιλ, θετο του γιο, πολύ στενές σχέσεις. Και οι δυο τους είναι συντετριμμένοι από το γεγονός, και προσευχονται όλη μέρα...

Η Ταμέκα έχει λυγίσει” γράφει το RadarOnline. “Ο Κάιλ ήταν μία απο τις αγάπες της ζωής της - τον λάτρευε και τον λατρεύει. Πάντα έλεγε ότι είναι το παιδί που τη βοηθάει περισσότερο και καυχιόταν για το πόσο έξυπνος ήταν.”

Tο ατύχημα ήταν τόσο τυχαίο - το τζετ σκι δεν έπρεπε να είναι εκεί τόσο κοντά στα παιδιά που παιζουν με φουσκωτά παιχνίδια θαλάσσης - δεν βγάζει νόημα αυτή η ιστορία, είναι παρανοϊκή”

Ο Κάιλ κρατιέται στη ζωή με μηχανική υποστήριξη και η μητέρα του όλη μέρα προσεύχεται για ένα θαύμα, ειδικά μετά την ανακοίνωση των γιατρών ότι ο 11χρονος είναι εγκεφαλικά νεκρός.

Eν τω μεταξύ ο Ασερ ήταν να εμφανιστεί απόψε στα βραβεία ESPY, που τιμούν τους αθλητές, αλλά σύμφωνα με τη New York Post απέσυρε τη συμμετοχή του, από την τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Nokia Theatre του Los Angeles.

Ε.Σ.