Η Τουλίζα δικαιώθηκε για τη σεξοκασέτα!

10.07.2012
Η ελληνικής καταγωγής ποπ σταρ και κριτής του X Factor είχε δίκιο που κατηγορούσε τον πρώην της για τη δημοσιοποίηση του ακατάλληλου υλικού που είχαν γυρίσει οι δυο τους από το κινητό της. είχε δίεί

H Tουλίζα Κοντοστάβλος (Tulisa Contostavlos) επιτέλους δικαιώθηκε, αφού ο πρώην σύντροφός της παραδέχθηκε ότι ήταν αυτός που δημοσιοποίησε το υλικό της μίνι πορνοταινίας που είχαν γυρίσει μεταξύ τους, όταν ήταν ζευγάρι.

Ο δικηγόρος του Τζάστιν Εντουαρντς (Justin Edwards) ενημέρωσε το Δικαστήριο για την παραδοχή του πελάτη του στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας που έγινε στο Λονδίνο, λέγοντας "Ο κύριος Εντουαρντς παραδέχθηκε την ευθύνη της δημοσίευσης του βίντεο, ζήτησε συγνώμη γι αυτό και υποσχέθηκε να μη το ξανακάνει".

Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα ενώπιον του ίδου δικαστή, στον οποίο ο Εντουαρντας είχε αρνηθεί κάθε συμμετοχή στη δημοσιοποιηση της κασέτας χαρακτηρίζοντας μάλιστα μία τέτοια πράξη 'ανανδρη'.

Τη μέρα που είχε διαρρεύσει το βίντεο ο ίδιος είχε τουιτάρει "δεν ήθελα να πω τιποτα για το θέμα, αλλά βλεπω ότι η φαντασία των ανθρώπων καλπάζει. Τίποτα δεν έχει να κάνει με μένα!".

Η Κοντοστάβλος από την αλλη, μετά τη διαρροή του υλικού είχε αμέσως υποβάλλει μήνυση στον πρώην της, ούσα σίγουρη για την ευθύνη του στο σκάνδαλο, και είχε κερδίσει και την απαγόρευση της προβολής του υλικού με απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι στην εφηβεία τους και η σχέση τους είχε λήξει το 2009. Μετά τη διαρροή, η ίδια είχε δηλώσει πληγωμένη και απογοητευμένη και είχε πει “Οταν μοιράζεσαι ιδιωτικές στιγμές με κάποιον που αγαπάς και που εμπιστεύεσαι, ποτέ δε φαντάζεσαι ούτε για μία στιγμή ότι μπορεί αυτό το υλικό να δει το φως της δημοσιότητας και εκείνος να το μοιραστεί με εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Είναι σκληρές στιγμές για μένα αλλά δε νιώθω ότι πρέπει εγώ να πάρω την ευθύνη. Το έκανε εκείνος και τώρα κάθεται στη σιωπή του και παριστάνει ότι δεν είναι εκείνος στην κασέτα, ενώ ξέρει πολύ καλά ότι είμαι εγώ κι αυτός. Δε θα καθήσω να με εκμεταλλευτούν".

Ο ίδιος από την άλλη είχε πει στο περιοδικό Loaded ότι η Τουλίζα έπρεπε να του μιλήσει πριν τον κατηγορήσει δημοσίως και είχε κατηγορήσει και τον Σάιμον Κάουελ επειδή την υποστήριξε.

Τώρα ο Εντουαρντς παραδέχθηκε τα πάντα: "Μαγνητοσκοπήθηκε από το κινητό της Τουλίζα, ένα Blackberry νομίζω, και ποτέ δεν το ξανασκέφτηκα μέχρι που βγήκε στον αέρα." Η σκηνή του στοματικού έρωτα έλαβε χώρα στα παρασκήνια της περιοδείας των N-Dubz, (η Τουλίζα ήταν μέλος του γκρουπ) και όπως είπε ο Τζάστιν, έφυγαν για λίγο για να περάσουν άταχτα την ώρα τους...

Είπε ακόμη ότι χώρισαν τον 2010, γιατί αυτή δεν είναι ο τύπος του κοριτσιού που ήθελε, και δεν ξαναείχε νέα της μέχρι πέρυσι.

Συνέχισε λέγοντας "Με πήρε τηλέφωνο για το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει, και μου έλεγε κάτι για κάποιον που θέλει να πουλήσει μία σεξοταινία. Εγιναν όλα ξαφνικά. Και συνέχισε λέγοντας ότι η Τουλίζα τον ρώτησε "Κάναμε εμείς τέτοια ταινία?" και εκείνος απάντησε "Τι εννοείς αν κάναμε? Ξέρεις ότι κάναμε!" Κι εκείνη μετά έλεγε "α, α, οκ".

Ο τραγουδιστής επέμεινε ότι ποτέ δεν πούλησε την ιστορία τους και ακόμη και τώρα ισχυρίζεται ότι δεν έχει πουλήσει το υλικό. Είπε ότι αρχικά αρνήθηκε γιατί κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και κάποιος άλλος, ή να το έχει δώσει κάποιος άλλος, και τονισε ότι θύμωσε με εκείνη γιατί δε μίλησαν ανοιχτά γι αυτό, πριν η ίδια βγει στο Youtube και τον κατηγορήσει, τον ονομάσει και τον καταγγείλει.

Η ακρόαση για τις λεπτομέρειες της δημοσιοποίησης, που αφορά και άλλους εκτός του Τζάστιν, θα συνεχιστεί.

Ε.Σ.