Backstage... με Ρίκι Μάρτιν και Νίκι Μινάζ!

17.02.2012
Κάτσε κάτω από τη lipstick μπάρα. Μετά τους Lady Gaga, Σίντι Λόπερ (Cyndi Lauper), Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell), Μίσι Έλιοτ (Missy Elliott), Μέρι Τζέι Μπλάιτζ (Mary J Blige), Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) και Fergie οι κύριοι της MAC, της εταιρίας που παθαίνουμε όλες οι γυναίκες υστερία, αποφάσισαν να έχουν για καινούρια κεντρικά πρόσωπα της σειράς Viva Glam 2012 τη Νίκι ΜΙνάζ (Nicki Minaj), τον Ρίκι Μάρτιν (Ricky Martin) κι ένα?κραγιόν γίγαντα

Κάτσε κάτω από τη lipstick μπάρα. Μετά τους Lady Gaga, Σίντι Λόπερ (Cyndi Lauper), Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell), Μίσι Έλιοτ (Missy Elliott), Μέρι Τζέι Μπλάιτζ (Mary J Blige), Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) και Fergie οι κύριοι της MAC, της εταιρίας που παθαίνουμε όλες οι γυναίκες υστερία, αποφάσισαν να έχουν για καινούρια κεντρικά πρόσωπα της σειράς Viva Glam 2012 τη Νίκι ΜΙνάζ (Nicki Minaj), τον Ρίκι Μάρτιν (Ricky Martin) κι ένα…κραγιόν γίγαντα.

Η καινούρια και ο παλιός της μουσικής και lifestyle μπίζνας φωτογραφήθηκαν στον κατάλληλο άνθρωπο για την πολύχρωμη, φλούο και εκτυφλωτικά ροζ περίσταση, Ντέιβιντ Λα Σαπέλ (David La Chapelle) σε ένα κόνσεπτ που δεν απέχει και πάρα πολύ από την καρτουνίστικη και barbie πραγματικότητα της Μινάζ. Μαλλιά αφάνες, όλη η ντουλάπα με ρούχα σ 'έναν άνθρωπο και ένας πετυχημένος συνδυασμός black power τρέλας και λατίνικης sweaty γοητείας.

Τα κέρδη από τις πωλήσεις των κραγιόν όπως γίνεται κάθε φορά από το 1994 θα πάνε στο MAC Aids Fund για να βοηθήσουν όσους πάσχουν από τη συγκεκριμένη ασθένεια και μόλις πόσταραν στον αέρα ένα backstage βίντεο από την ημέρα των γυρισμάτων. "Είναι φοβερή, έχει απίστευτη ενέργεια και είναι πολύ σέξι!" λέει ο Ρίκι για τη Νίκι ο οποίος νιώθει μεγάλη τιμή για τη συμμετοχή του αφού είναι ο πρώτος Λατίνος εκπρόσωπος σε τέτοια καμπάνια ενώ η Μινάζ εκτός από τον ενδθουσιασμό της για το ρόλο της πρωταγωνίστριας έχει εντυπωσιαστεί από τον διπλανό της "Είναι ένα όνειρο! Τόσο ταπεινός, αυθεντικός, γεναιόδωρος, γλυκός, έχει μια ηρεμία τρομερή" θα την ακούσεις λέει. Πάτα το play κι ετοιμάσου να προσγειωθεί όλη η παλέτα του Μπομπ Ρος(Bos Ross).

Κ.Π