Η Kέλλυ Κλάρκσον στο #1 του Billboard Hot 100 Chart

09.02.2012
Η εκπληκτική ερμηνεύτρια του Εθνικού Ύμνου στο Super Bowl XLVI, η παγκόσμια superstar Kέλλυ Κλάρκσον (Kelly Clarkson) είναι στο #1 του Billboard Hot 100 Chart με το single “Stronger (What Doesn’t Kill You).”

Η εκπληκτική ερμηνεύτρια του Εθνικού Ύμνου στο Super Bowl XLVI, η παγκόσμια superstar Kέλλυ Κλάρκσον (Kelly Clarkson) είναι στο #1 του Billboard Hot 100 Chart με το single “Stronger (What Doesn’t Kill You).” Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Kέλλυ Κλάρκσον (Kelly Clarkson) βρίσκεται στην κορυφή του Billboard Hot 100 μετά το 2002 με το “A Moment Like This” και το 2009 με το “My Life Would Suck Without You.” Το single παραμένει επίσης στο #1 για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στο Billboard Digital Songs Chart έχοντας πάνω από 237.000 downloads αυτή την εβδομάδα μόνο κάνοντας αυτήν την εβδομάδα την δεύτερη καλύτερη εβδομάδα πωλήσεων της Kelly από το single του 2009 “My Life Would Suck Without You” που πούλησε 280.000 αντίτυπα. Το single ήταν επίσης στο Top Airplay αυτής της εβδομάδας πηγαίνοντας από το 33 στο 15 στο Radio Songs Chart.

Η Kέλλυ Κλάρκσον αυτή την περίοδο πραγματοποιεί την περιοδεία της 2012 Stronger World Tour και λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές. Μετά από το sold out Radio City show της, οι New York Times έγραψαν, “..η εντύπωση που έδωσε το show ήταν ότι η κ. Clarkson είναι μια star,” ενώ το Spin δήλωσε, “Φωνητικά, η Clarkson ήταν άψογη, καρφώνοντας κάθε ψηλή νότα και ψίθυρο, καθώς πηγαινοερχόταν στη σκηνή του Radio City.” Η Hollywood Reporter είπε, “Η φύση της Clarkson και τα δυνατά της φωνητικά αποδεικνύουν ότι γίνεται ακόμα πιο δυνατή με κάθε album και περιοδεία.”

Τη Κυριακή η Kέλλυ Κλάρκσον θα βρίσκεται στα 54α Annual Grammy Awards όπου θα ερμηνεύσει το υποψήφιο για Grammy single της “Don’t You Wanna Stay” με τον Jason Aldean. Το single έχει λάβει 2 υποψηφιότητες για τα Country Music Awards της Ακαδημίας. Η Κλάρκσον θα εμφανιστεί επίσης στο The Voice του NBC αυτό το Μάρτιο ως μέντορας μαζί με την star της country Miranda Lambert για το Team Blake. Χθες η Kelly κυκλοφόρησε το Stronger (What Doesn’t Kill You) [The Remixes], ένα EP που περιλαμβάνει 8 διαφορετικά remixes του “Stronger (What Doesn’t Kill You)”. Το EP είναι διαθέσιμο στο iTunes τώρα.

Από τη στιγμή που βρέθηκε στο προσκήνιο, 10 χρόνια πριν, η Kέλλυ Κλάρκσον έχει κυκλοφορήσει 5 studio albums (Thankful, Breakaway, My December, All I Ever Wanted, Stronger), έχει πουλήσει 20 εκατομμύρια albums παγκοσμίως, 10 εκατομμύρια albums στις ΗΠΑ και έχει βρεθεί με 10 singles στο top 10 του Billboard Hot 100 Singles Chart.

Έχει λάβει 2 Grammy Awards, 4 American Music Awards, 3 MTV Video Music Awards, 1 Country Music Association Award και 12 Billboard Music Awards. Οι πιο πρόσφατες επιτυχίες της Clarkson ήταν το ντεμπούτο του Stronger στο #2 στο Billboard Top 200 και στο Digital Albums Chart, κάνοντας την Kelly να έχει μπει 5 φορές στο Top 3 κατευθείαν μετά τη κυκλοφορία τραγουδιού ή άλμπουμ. Το album πιστοποιήθηκε ως Χρυσό από την R.I.A.A. στις ΗΠΑ, έχουν πουληθεί πάνω από 1 εκατομμύριο albums παγκοσμίως και περιλαμβάνει τα πολύ επιτυχημένα singles, “Mr. Know It All” και “Stronger (What Doesn’t Kill You)”, που σηματοδοτεί την 9η και 10η φορά της Kelly στο Top 10.