Ποιος παραδίδει τα πιο σέξι μαθήματα..ισπανικών;

09.02.2012
Αν είσαι από εκείνους που έχουν κολλήσει στην οθόνη της τηλεόρασης και παρακολουθείς τα ιντερνετικά κατεβαστήρια για τα νέα επεισόδια του Glee, της σειράς που έχουν κάνει guests όλοι εκτός από τους κατηγορηματικούς Kings of Leon. Αν απορείς πού βρίσκεται ο Ρίκι Μάρτιν (Ricky Martin) τόσο καιρό, έκανε μία cameo εμφάνιση στη σειρά που έχει χτυπήσει τα κατακόκκινα σημεία της αμερικάνικης

Αν είσαι από εκείνους που έχουν κολλήσει στην οθόνη της τηλεόρασης και παρακολουθείς τα ιντερνετικά κατεβαστήρια για τα νέα επεισόδια του Glee, της σειράς που έχουν κάνει guests όλοι εκτός από τους κατηγορηματικούς Kings of Leon. Αν απορείς πού βρίσκεται ο Ρίκι Μάρτιν (Ricky Martin) τόσο καιρό, έκανε μία cameo εμφάνιση στη σειρά που έχει χτυπήσει τα κατακόκκινα σημεία της αμερικάνικης τηλεθέασης ως ο δάσκαλος Ισπανικών Mr. Martinez και πρώην μοντέλο.

Ο Πορτορικανός γόης όχι μόνο δεν έχει χάσει το γυναικείο κοινό μετά τη δημόσια δήλωση του πως είναι ομοφυλόφιλος και έχει δύο παιδιά αλλά προσθέτει κι άλλες φαν στη λίστα με τις λιποθυμίες. Στο Glee τραγούδησε το Sexy and I know it αλλά η μεγάλη στιγμή ήρθε όταν είπ το La Isla Bonita της Μαντόνα (Madonna) χορεύοντας με τη λατίνα Νάγια Ριβέρα (Naya Rivera) και τον Mr. Schuester να παρακολουθεί απελπισμένος.

Κ.Π