Αλλαζε τα... λάδια στους αστέρες!

01.02.2012
Ο 88χρονος Σκότι Μπόουερς περιγράφει με πιπεράτες λεπτομέρειες πως έκανε έρωτα τόσο με γυναίκες (Εντίθ Πιαφ, Βίβιαν Λι) όσο και με άντρες (Κάρι Γκραντ, Σπένσερ Τρέισι).

Ο 88χρονος Αμερικανός Σκότι Μπόουερς (Scotty Bowers) είναι μοναδική περίπτωση. Αμερικανός πεζοναύτης στα νιάτα του, άφησε το στρατό για να ακολουθήσει το επικερδές επάγγελμα του ζιγκολό!

Μάλιστα κατά τις δεκαετίες του 1950 και 1960, υποστηρίζει πως είχε ερωτικές σχέσεις με κάποιους από τους διασημότερους αστέρες του Χόλιγουντ, καθώς και με μέλη της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας. Σε πολλές από τις ερωτικές του περιπέτειες συμπεριλάμβαναν περισσότερα από δύο άτομα, ενώ δεν περιοριζόταν μόνο στις γυναίκες, αλλά άπλωνε τα δίχτυα του και στους άνδρες!

Για την ιστορία, όλα ξεκίνησαν το 1946, όταν ο Μπόουερς σε ηλικία 23 χρόνων απολύθηκε από τους πεζοναύτες έπιασε δουλειά σε ένα βενζινάδικο του Χόλιγουντ. Εκεί μία ημέρα ο ηθοποιός Γουόλτερ Πίτζον τού προσέφερε ένα χαρτονόμισμα των 20 δολαρίων για να κάνει σεξ μαζί του. Εκείνος δέχθηκε και σύντομα πλήθη αστέρων άρχισαν να συρρέουν! Τέσσερα χρόνια αργότερα παραιτήθηκε, καθώς κέρδιζε τα προς το ζην ως ζιγκολό…

Αυτά αποκαλύπτει ο ίδιος ο Μπόουερς στις 286 σελίδες του αυτοβιογραφικού του βιβλίου που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου –σημαδιακή και καθόλου τυχαία ημέρα- στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον τίτλο «Πλήρεις υπηρεσίες: Οι περιπέτειές μου στο Χόλιγουντ και η μυστική σεξουαλική ζωή των σταρ» («Full Service: My Adventures in Hollywood and the Secret Sex Lives of the Stars»).

Μέσα σ΄αυτό περιγράφεται ένα δικτύο πορνείας στο οποίο πρωταγωνιστούν κάποιοι από τους μεγαλύτερους αστέρες του 20ού αιώνα: ηθοποιοί-θρύλοι όπως η Ρίτα Χέιγουορθ, η Βίβιαν Λι, η Κάθριν Χέπμπορν και ο Κάρι Γκραντ, τραγουδιστές όπως η Εντίθ Πιαφ, αλλά και γαλαζοαίματοι όπως ο βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας Εδουάρδος Η'.

Ο 88χρονος Σκότι Μπόουερς, που σήμερα ζει παντρεμένος στο Χόλιγουντ, περιγράφει με πιπεράτες λεπτομέρειες πως έκανε έρωτα τόσο με γυναίκες (Εντίθ Πιαφ, Βίβιαν Λι) όσο και με άντρες (Κάρι Γκραντ, Σπένσερ Τρέισι).

Επιπλέον, υποστηρίζει πως μοιράστηκε όχι μία, αλλά τρεις φορές (!) το ίδιο κρεβάτι με το βασιλικό ζευγάρι της Βρετανίας (τον Εδουάρδο Η' και τη σύζυγό του Ουάλις Σίμπσον). Για τη Ρίτα Χέιγουορθ, γράφει πως φρόντιζε να της βρίσκει ερωτικούς παρτενέρ, πράγμα που ισχυρίζεται πως έκανε και για την Κάθριν Χέπμπορν, με τη διαφορά ότι η Χέπμπορν προτιμούσε τις γυναίκες. Χαρακτηριστικά, ο Μπόουερς υποστηρίζει πως μόνο στη Χέπμπορν είχε εξασφαλίσει πάνω από 150 ερωτικές συντρόφους!

«Παρέμεινα σιωπηλός όλα αυτά τα χρόνια γιατί δεν ήθελα να πληγώσω κανέναν... Τελικώς αποφάσισα να σπάσω τη σιωπή μου επειδή η αλήθεια δεν μπορεί να τους βλάψει πια» δήλωσε χαρακτηριστικά στους «New York Times» ο ίδιος ο Μπόουερς.