Introducing... ADRIAN SINA

05.10.2011
Ο DJ και παραγωγός, Adrian Sina είναι σίγουρα ένας από τους πιο hot καλλιτέχνες της εποχής.

Ο DJ και παραγωγός, Adrian Sina είναι σίγουρα ένας από τους πιο hot καλλιτέχνες της εποχής.

Ο Adrian ξεκίνησε τη καριέρα του στην ηλικία των 16 ως Club DJ. Στην ηλικία των 18, είχε ήδη τη δικιά του ραδιοφωνική εκπομπή. Το επόμενο βήμα της καριέρας του ήταν να κάνει την παραγωγή τραγουδιών του που ήταν ο πυρήνας του πρώτου άλμπουμ των Akcent, μια διάσημη Ρουμάνικη μπάντα που ήταν μέλος της από τότε.

Το 2002, ο Adrian συνεργάστηκε με τον Marius Moga και το αποτέλεσμα... το “In culori” των Akcent ήταν το πιο επιτυχημένο άλμπουμ της χρονιάς, βάσει των πωλήσεων, στη Ρουμανία. Το άλμπουμ έγινε Χρυσό και Πλατινένιο και ήταν η αποκάλυψη της τοπικής dance σκηνής, ξεκινώντας μια πραγματικά παγκόσμια μόδα. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Adrian είχε τη μεγαλύτερη επιτυχία στα charts μέχρι σήμερα με τη σύνθεση του “Jokero”. Το τραγούδι έγινε επιτυχία σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.

Ακολουθώντας αυτή τη γραμμή επιτυχίας, το 2008 άνοιξε το δικό του στούντιο ηχογραφήσεων, SISTERHOODLIVE Records, κάνοντας τη σύνθεση και την παραγωγή του άλμπουμ των Akcent “Fara Lacrimi” (“No tears”). Το άλμπουμ έγινε στιγμιαία επιτυχία σε πολλές χώρες με singles όπως τα ‘Stay with Me’, ‘Lover’s Cry’ και ‘That’s my Name’.

Το 2009 ο Adrian πήγε τη καριέρα του ένα βήμα παραπέρα με δύο νέα project – τα Roller Sis και Vivien O’Hara. Ήταν και τα δύο παγκόσμιες επιτυχίες.


Το 2010 ο Sin είχε άλλο ένα hit, αυτή τη φορά η συνεργασία του με την Andreea Banica. Το “Love in Brasil” είναι ένα από τα αγαπημένα singles των Βαλκανίων. Αυτή ήταν επίσης και η χρονιά που ο Adrian έγινε ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης, κυκλοφορώντας το πρώτο του solo project. Το άλμπουμ του θα περιλαμβάνει αρκετές συνεργασίες και έχει έναν πολύ δελεαστικό πρόλογο, το “Hold On”. Το 2011 ο Adrian ξαναχτύπησε με μια δυνατή σύνθεση για τους Akcent με τον τίτλο ‘My Passion’. Το τραγούδι ξεκινά να κατακτά τις κορυφές των charts σε όλο το κόσμο! Στη Ρουμανία ήταν νούμερο 1 και έκανε πάνω από 8 εκατομμύρια προβολές σε 3 μήνες! Το single του “I can`t live without you” είναι σε συνεργασία με μια μεγάλη φωνή της Μεγάλης Βρετανίας, την Beverlei Brown η οποία είναι η βασική καλλιτέχνης που κάνει τα φωνητικά στον James Morrison.

Το video γυρίστηκε στο Sharm El Sheik, στην Αίγυπτο τον Δεκέμβριο του 2010.

Τον Σεπτέμβριο 2011 αποκαλύπτει το νέο τραγούδι “Angel” σε συνεργασία με την Sandra N. Το video γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη.