Οι Prodigy μιξάρουν Foo Fighters!

05.10.2011
Το White Limo (με τον Lemmy να συμμετέχει στο 90’s βίντεο κλιπ ως σοφέρ της μπάντας) είναι από τα πιο heavy κομμάτια του τελευταίου δίσκου των Foo Fighters, "Wasting Lights" και ο Dave Grohl ζήτησε από τους κατάλληλους να τους κάνουν remix και να το ράψουν στα μέτρα τους σκίζοντας όλες τις ραφές. Οι Prodigy ανέλαβαν να πάνε το κομμάτι in another dimension, το

Το White Limo (με τον Lemmy να συμμετέχει στο 90’s βίντεο κλιπ ως σοφέρ της μπάντας) είναι από τα πιο heavy κομμάτια του τελευταίου δίσκου των Foo Fighters, "Wasting Lights" και ο Dave Grohl ζήτησε από τους κατάλληλους να τους κάνουν remix και να το ράψουν στα μέτρα τους σκίζοντας όλες τις ραφές. Οι Prodigy ανέλαβαν να πάνε το κομμάτι in another dimension, το αρρώστησαν περισσότερο και μας προκάλεσαν πανεύκολα να βάλουμε την ένταση μέχρι τα κατακόκκινα κι επικίνδυνα σημεία της έντασης.

Είναι το κομμάτι που έλειπε από το "Take me to the hospital" και αν κάποια στιγμή το παίξουν live δεν υπάρχει περίπτωση η σκηνή να μείνει όρθια. Ο Grohl έτσι κι αλλιώς δεν κάθεται ήσυχος οπότε η συγκεκριμένη psycho ιδέα του είναι από τις πιο δυνατές συνεργασίες που έχουν γίνει στη ροκάδικη μαφία. Μην δοκιμάσεις να τα ακούσεις στη δουλειά..

Foo Fighters - White Limo [The Prodigy remix] by theprodigy

Κ.Π