Πούλμαν για το Φεστιβάλ!

01.07.2008
Το Φεστιβάλ Αθηνών μας ενημέρωσε ότι από από τις 5 έως και τις 31 Ιουλίου, θα υπάρχει στη διάθεση των θεατών που παρακολουθούν τις εκδηλώσεις στην Πειραιώς 260 πούλμαν, που θα κάνει τη διαδρομή Πλατεία Συντάγματος ? Πειραιώς 260.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Ελαβε επιτέλους υπόψη ο Γιώργος Λούκος το αίτημα των εκατοντάδων θεατών για τοποθέτηση πούλμαν προς και από την «Πειραιώς 260».

Έτσι, το Φεστιβάλ Αθηνών μας ενημέρωσε ότι από από τις 5 έως και τις 31 Ιουλίου, θα υπάρχει στη διάθεση των θεατών που παρακολουθούν τις εκδηλώσεις στην Πειραιώς 260 πούλμαν, που θα κάνει τη διαδρομή Πλατεία Συντάγματος ? Πειραιώς 260.

Το ραντεβού με το κοινό θα είναι στις 19.40 μπροστά στα McDonald’s στην γωνία της οδού Ερμού και το πούλμαν θα αναχωρεί στις 19.45 για την Πειραιώς. Ειδικά για την παράσταση «Βάκχες» σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου, που αρχίζει τα μεσάνυχτα, το λεοφωρείο θα αναχωρήσει στις 22.45, με ραντεβού στις 22.40.

Υπενθυμίζουμε ότι από τις 10 Ιουνίου υπάρχει στη διάθεση του κοινού ένα πούλμαν ανά παράσταση που κάνει τη διαδρομή Πειραιώς 260 ? Πλατεία Συντάγματος μετά το τέλος των παραστάσεων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται μετά το τέλος κάθε παράστασης στους ταξιθέτες του θεάτρου. Η μεταφορά του κοινού θα γίνεται δωρεάν.