Άστρα& Όραμα Μαρτίου 2011

01.03.2011

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο

Πλήρης οδηγός του µήνα για όλα τα ζώδια.

Το ζωδιο του µηνα: Ιχθύες σελίδα 58

56. Ο Ουρανός του Μαρτίου

112. Πλανητικές Ώρες

Μόνιµες Στήλες

44. Στα µονοπάτια της ενέργειας

46. Καλύτερη ζωή, φυσικά, home sweethome, new age

52. Φύση & παράδοση στο τραπέζι

114. Ατζέντα, New Age

120. Συµβουλευτική αστρολογία

122. Tο χέρι σου µου λέει

124. Τα ταρό μιλούν για σας

Αστρολογία

6. Ένα µήνα µαζί- Το σχόλιο του Κώστα Λεφάκη για τις πλανητικές επιρροές του Μαρτίου.

8. το φαινοµενο του µήνα-Επιτέλους, µια νέα αρχή

Ο Ουρανός στο φλογερό, µαχητικό και αυθόρµητο Κριό, µόνο µεταβολές θα µπορούσε να σηµαίνει. Ετοιµαστείτε, λοιπόν,για µια απότοµη αφύπνιση και το ξεκίνηµα µιας νέας εποχής!

14. Δεσµοί Σελήνης-Το ερωτικό κάρµα αλλάζει: Την παραµονή του Αγίου Βαλεντίνου άλλαξαν θέση οι Δεσµοί της Σελήνης και µαζί τους το κάρµα των ζωδίων. Μελετήστε τα µηνύµατά τους, για να είστε καλά προετοιµασµένοι για όσα έρχονται.

18. Kινέζικο ωροσκοπιο 2011-Η χρονιά του Λαγού του Μετάλλου:Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώο της κινέζικης αστρολογίας.

18. Κέλτικο ωροσκόπιο-Ποιο δέντρο είστε;:Η ταύτιση που είχαν οι Κέλτες µε τη φύση µάς κληροδότησε µια σειρά ισχυρών συµβολισµών, όπου κάθε προσωπικότητα αντιστοιχεί σε συγκεκριµένο δέντρο. Ανακαλύψτε λοιπόν ποιος είναι το... πράσινο alter ego σας.

Όραµα

32. Το µυαλό, ο καλύτερος γιατρός-Είναι γνωστό ότι η ψυχολογική κατάσταση είναι αλληλένδετη µε τη σωµατική. Μπορούν όµως πρακτικές όπως ο διαλογισµός, ο οραµατισµός, ακόµα και η προσευχή να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αυτοθεραπεία;

36. Πως η αστρολογία µε εσωσε απο την καταθλιψη...-Μπορεί τα άστρα να µην υποκαθιστούν σε καµία περίπτωση τους ψυχοθεραπευτές, ωστόσο είναι πολλοί εκείνοι που έχουν καταλήξει οµαλά στον... καναπέ τους, αποκλειστικά χάρη σ’ αυτήν.!

40. Τεστ:Τσεκάπ ψυχικής ισορροπίας!-Η ζωή είναι ένα σύνολο αντιθέτων, µε τα πάνω και τα κάτω της, τις χαρές και της λύπες της. Αυτό δεν αλλάζει. Ωστόσο, δεν είναι ανάγκη να συµβαίνει το ίδιο µε τη στάση µας απέναντί της. Κάντε το τεστ που σας προτείνουµε και ανακαλύψτε πώς θα στέκεστε στο ύψος σας, ό,τι κι αν συµβαίνει.