Αυτοί είναι γεννημένοι «θύματα» και φταίνε τα άστρα

20.07.2024
Αυτοί είναι γεννημένοι «θύματα» και φταίνε τα άστρα
Τα ζώδια θα λύσουν και πάλι τις απορίες μας.

Σήμερα θα μιλήσουμε για εκείνους τους φίλους μας που πάντα φαίνεται να βρίσκονται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Ξέρετε αυτούς τους τύπους; Ναι, αυτούς που τους φταίνε όλα και πάντα κάτι τους συμβαίνει. Ε λοιπόν, ήρθε η ώρα να τους κατανοήσουμε λίγο καλύτερα, γιατί, όπως φαίνεται, τα άστρα έχουν μεγάλη ευθύνη σε αυτή την ιστορία!

Καρκίνος

Αχ, οι αγαπημένοι μας Καρκίνοι. Είναι τόσο γλυκοί και δοτικοί, αλλά πάντα τραβάνε όλα τα δράματα πάνω τους. Οι Καρκίνοι έχουν μια τάση να αισθάνονται υπεύθυνοι για τα πάντα και όλους γύρω τους. Ποιος πέταξε την μπανάνα και έπεσε; Σίγουρα φταίει ο Καρκίνος που δεν την είδε εγκαίρως! Δεν μπορούν να δουν κάποιον να πονάει χωρίς να τρέξουν να τον βοηθήσουν, κι έτσι καταλήγουν συχνά «θύματα» των περιστάσεων.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι αυτοί οι φίλοι που πάντα θέλουν τα πράγματα να είναι τέλεια. Όμως, αυτή η τελειομανία συχνά τους παίζει άσχημα παιχνίδια. Αν κάτι πάει στραβά, ποιος φταίει; Μα φυσικά, ο Παρθένος που δεν το πρόβλεψε! Τα άστρα τους έχουν δώσει αυτή την εμμονή με τις λεπτομέρειες και όταν κάτι δεν πάει σύμφωνα με το σχέδιο, ο Παρθένος είναι εκεί για να το διορθώσει και συνήθως καταλήγει να φταίει ο ίδιος για τα πάντα.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι αυτοί που προσπαθούν πάντα να κρατούν ισορροπία και ειρήνη γύρω τους. Θέλουν όλοι να είναι ευχαριστημένοι και συχνά καταλήγουν να κάνουν παραχωρήσεις που τους βάζουν σε δύσκολη θέση. Όταν προσπαθείς να ικανοποιήσεις τους πάντες, είναι εύκολο να βρεθείς στο μέσο των προβλημάτων των άλλων. Και ναι, τα άστρα έχουν δώσει στους Ζυγούς αυτή την ανάγκη για αρμονία, που πολλές φορές καταλήγει να τους κάνει "θύματα" των καταστάσεων.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι αυτοί οι φίλοι που ζουν σε έναν κόσμο γεμάτο όνειρα και φαντασιώσεις. Τους λατρεύουμε για την δημιουργικότητά τους, αλλά συχνά αυτό τους κάνει να χάνουν την πραγματικότητα. Είναι οι πρώτοι που θα περπατήσουν σε έναν δρόμο και θα πέσουν σε μια λακκούβα γιατί απλά δεν κοίταζαν μπροστά τους. Οι Ιχθύες συχνά πέφτουν θύματα της δικής τους φαντασίας και της απόσπασης τους από την πραγματικότητα, κι έτσι τα άστρα τους δίνουν αυτή την αιώνια αθωότητα που μπορεί να τους βάλει σε μπελάδες.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.07.2024 - 21:47