Τα 4 ζώδια που είναι πιο πιθανόν να σκέφτονται τους πρώην τους στη διάρκεια της καραντίνας

23.04.2020
Τα 4 ζώδια που είναι πιο πιθανόν να σκέφτονται τους πρώην τους στη διάρκεια της καραντίνας
Το να σου λείπει ο πρώην σου σε μια περίοδο κοινωνικής αποστασιοποίησης είναι διαφορετικό από το να σου λείπει ο πρώην σου υπό κανονικές συνθήκες. Κακά τα ψέματα! Όταν είσαι μακριά από τους φίλους σου, την οικογένειά σου και τα αγαπημένα σου εστιατόρια, δεν είναι τελείως παράλογο να σου λείπει η οικειότητα ενός πρώην συντρόφου. Ενδέχεται, μάλιστα, να πίστευες ότι είχες ξεπεράσει έναν πρώην πριν από την εκδήλωση του κορονοϊού, μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσεις ότι σκέφτεσαι ξανά αυτό το άτομο στη διάρκεια της καραντίνας. Για τα παρακάτω 4 ζώδια, σύμφωνα με την Corrine Sullivan του Elite Daily, η κοινωνική απόστασιοποίηση σημαίνει πολλή αναπόληση.

Ιχθείς

Ως οι μεγαλύτεροι ονειροπόλοι του ζωδιακού κύκλου, ο υπερβολικός ελεύθερος χρόνος μπορεί να είναι λίγο επικίνδυνος για τους Ιχθείς. Αυτοί οι ρομαντικοί περνούν ήδη μεγάλο μέρος του χρόνου τους στις σκέψεις, οπότε όταν οι ευθύνες τους είναι περιορισμένες, έχουν ακόμη περισσότερη ελευθερία να ονειροπολήσουν. Οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι ιδεαλιστές στα συναισθηματικά τους και ακόμη και αν μια σχέση τελείωσε για έναν καλό λόγο, μερικές φορές είναι δύσκολο για τους Ιχθείς να θυμηθούν αυτόν τον λόγο ... ειδικά όταν είναι απομονωμένοι στα σπίτια τους.

Λέων

Ο Λέων μπορεί να μην είναι τόσο ρομαντικός όσο οι Ιχθείς, αλλά του αρέσει να είναι ερωτευμένος. Λίγα ζώδια ζορίζονται με την κοινωνική αποστασιοποίηση όσο ο Λέων και αυτό δεν συμβαίνει μόνο επειδή χάνει την πιστή του κλίκα και το αγαπημένο του κοκτέιλ μπαρ. Ένας Λέων δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από το να είναι τυλιγμένος στα χέρια ενός συντρόφου, οπότε όταν είναι κολλημένος στο σπίτι, κάθε φυσική στοργή φαίνεται ελκυστική - ακόμα κι αν προέρχεται από τον πρώην του. Η υπερηφάνεια ενός Λέοντα δεν ταιριάζει με τη μοναξιά του (αν και δεν θα το παραδεχόταν ποτέ).

Ζυγός

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να αποκαλούν τους Ζυγούς αλληλοεξαρτώμενους, αλλά πιο σωστό είναι να τους θεωρούμε στοργικούς. Για εκείνους που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, οι σχέσεις είναι υψίστης σημασίας, καθώς τείνουν να βρίσκουν ισορροπία στη συντροφικότητα. Χωρίς σύντροφο, οι Ζυγοί μπορεί να ζοριστούν και αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν η επαφή τους με τον έξω κόσμο είναι περιορισμένη. Έχουν επίσης μια κακή συνήθεια να σκέφτονται υπερβολικά, οπότε με πάρα πολύ χρόνο αδράνειας, οι Ζυγοί μπορεί να πείσουν τον εαυτό τους ότι ο πρώην τους δεν ήταν τόσο κακός. Ως το πιο ρομαντικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, οι Ζυγοί απλώς δεν μπορούν παρά να δουν τη ζωή (και το παρελθόν) πάνω σε ροζ συννεφάκι.

Σκορπιός

Είναι γεγονός: Ο Σκορπιός επικεντρώνεται σε πράγματα όπως η δουλειά του. Αντί να ονειρεύεται, ένας Σκορπιός είναι πιο πιθανό να ξοδέψει το χρόνο του στην καραντίνα, κάνοντας υπερβολικά μεγάλο αριθμό εξερευνήσεων στα social media και υπάρχει μια καλή πιθανότητα να καταλήξει στο Instagram του πρώην του. Οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο υπεραναλύουν τα πάντα, οπότε μόλις αρχίσουν να σκέφτονται μια παλιά σχέση, απλά δεν μπορούν να σταματήσουν. Επίσης, ας είμαστε ρεαλιστές: Ο Σκορπιός αγαπά το σεξ και αν δεν έχει κανέναν στην καραντίνα, τότε μάλλον είναι πολύ πρόθυμος να το κάνει με οποιονδήποτε.