Ο Πλούτωνας γίνεται ανάδρομος και μοιράζει ελπίδα

24.04.2020
Ο Πλούτωνας γίνεται ανάδρομος και μοιράζει ελπίδα
Eτοιμάσου για μια νέα αστρολογική αλλαγή. Από τις 25 Απριλίου έως τις 4 Οκτωβρίου, ο Πλούτωνας θα γίνει ανάδρομος στον Αιγόκερω. Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της αναγέννησης, του μετασχηματισμού και της αποκατάστασης, οπότε αυτή η διέλευση υπόσχεται θεραπεία και αλλαγή στην προσωπική σου ζωή και στον ευρύτερο κόσμο.

Αυτός ο μικρός πλανήτης μπορεί να είναι ο πιο αμφιλεγόμενος καθώς υποβιβάστηκε από πλανήτη σε πλανήτη νάνο το 2006 και μερικοί άνθρωποι αγωνίζονται ακόμη για να ανακτήσει την προηγούμενη θέση του(#TeamPluto). Ωστόσο, η Lisa Stardust του Cosmopolitan, συμβουλεύει να μην αφήσεις το μικροσκοπικό του μέγεθος να σε ξεγελάσει. Ο Πλούτωνας παίζει μεγάλο ρόλο στην αστρολογία, διότι διαλύει καταστάσεις και σχέσεις που δεν μας εξυπηρετούν πλέον, μόνο και μόνο για να τις ξαναχτίσουμε σε κάτι καλύτερο.

Όταν ο Πλούτωνας γίνεται ανάδρομος, εξετάζουμε τα συναισθήματά μας σε βαθύτερο επίπεδο και αγκαλιάζουμε τη σκοτεινή πλευρά μας ή τον «άλλο εαυτό μας».

Αρχίσαμε να βλέπουμε τις επιπτώσεις αυτής της ιδιαίτερης αστρολογικής ιστορίας στις 3 Ιανουαρίου, όταν ο Πλούτωνας μπήκε στη ζώνη πριν από το να γίνει ανάδρομος και η σκιά μετά από αυτήν την πορεία θα διαρκέσει έως τις 25 Ιανουαρίου 2021.

Τι ακριβώς μπορούμε να περιμένουμε κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Πλούτωνα;

Είναι σύνηθες να αισθάνεσαι ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει κατά τη διάρκεια της περιόδου όπου ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος, αλλά αυτή η διέλευση ρίχνει φως σε αυτά που γνωρίζαμε διαισθητικά. Οι άνθρωποι που μας έχουν πει ψέματα στο παρελθόν θα εκτεθούν και θα ανακαλύψουμε τη σκληρή αλήθεια για ορισμένες ύποπτες καταστάσεις.

Βασικά, να περιμένεις δράματα αλλά θα υπάρξει ένα χαρούμενο τέλος, επειδή ο ανάδρομος Πλούτωνας μας ζητά να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο. Άφησε τους ψεύτικους φίλους να φύγουν και σταμάτησε τυχόν projects που έχουν περισσότερη δουλειά από ότι αξίζουν. Θέλεις πλέον μόνο πραγματικά καλά πράγματα στη ζωή σου.

Ίσως ακόμη πιο σημαντικό, ο ανάδρομος Πλούτωνας ευνοεί τη θεραπεία και τη σύνδεση. Θα δούμε ανθρώπους να εργάζονται μαζί για την επίλυση των αδικιών, τόσο σε προσωπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτή είναι η ώρα να επικοινωνήσεις με τους φίλους σου, να εμπλακείς με μια ομάδα αμοιβαίας βοήθειας και να κάνεις ότι μπορείς για να βοηθήσεις τον κόσμο, είτε πρόκειται για σπιτικές μάσκες είτε για δωρεές σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς ή απλά μένοντας στο σπίτι. Θυμήσου ότι ακόμα κι αν δεν είμαστε σωματικά μαζί, μπορούμε να είμαστε ενωμένοι.