Τα 5 ζώδια που θα έχουν έντονες ερωτικές στιγμές κατά την περίοδο του Ταύρου

25.04.2020
Τα 5 ζώδια που θα έχουν έντονες ερωτικές στιγμές κατά την περίοδο του Ταύρου
Βρισκόμαστε ήδη στην περίοδο του Ταύρου και θα μείνουμε εκεί μέχρι τις 20 Μαΐου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα υπάρξει έντονη ερωτική διάθεση καθώς ο Ταύρος κυβερνάται από τον πλανήτη της αγάπης, την Αφροδίτη. Ενώ στις μέρες μας μπορεί να μην φαίνεται ιδανικό να απολαύσουμε οποιαδήποτε εποχή του ζωδιακού κύκλου λόγω του ότι ο κορονοϊός μας κρατάει όλους κλεισμένους στα σπίτια μας, ωστόσο αυτή μπορεί να είναι μια θετική στιγμή για την ερωτική ζωή πέντε ζωδίων. Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα πέντε ζώδια που θα έχουν έντονες ερωτικές στιγμές κατά την περίοδο του Ταύρου, σύμφωνα με την Destiny Duprey του Your Tango:

Κριός

Καλά νέα, Κριέ! Η Αφροδίτη, αλλιώς γνωστή ως ο πλανήτης της αγάπης, θα μπει στους Δίδυμους και αυτός είναι ο τρίτος ηλιακός Οίκος σου. Όλοι γνωρίζουν τους Δίδυμους ως παιχνιδιάρηδες και ερωτικούς από τη φύση τους, πράγμα που σημαίνει ότι θα ενθαρρυνθείς να διατηρήσεις την επαφή με τον άνθρωπο σου. Ακόμη και στις εποχές κοινωνικής αποστασιοποίησης, μπορείς να έχεις ένα διασκεδαστικό ραντεβού στο FaceTime!

Ταύρος

Ο κυβερνών πλανήτης σου είναι η Αφροδίτη και παρόλο που είσαι ειδική σε όλα τα θέματα γύρω από την πολυτέλεια, δεν είσαι καθόλου εγωίστρια. Τώρα είναι η ώρα να ανοιχτείς και να είσαι ειλικρινής σχετικά με το πώς αισθάνεσαι για τον εκλεκτό της καρδιάς σου. Θα έχεις μια τεράστια αίσθηση διαύγειας γιατί είναι η ώρα σου να λάμψεις. Άσε κάτω το τηλέφωνό σου, κλείσε τις εφαρμογές social media και συνδέσου με αυτόν που αγαπάς.

Λέων

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κοινωνικής αποστασιοποίησης, δυσκολεύεσαι να περάσεις χρόνο μόνη σου. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μείνεις συνδεδεμένη με το άτομο της καρδιάς σου. Στείλε σέξι selfies, πείτε τα με μια βιντεοκλήση, κάντε οτιδήποτε για να σας αποσπάσει από το τι συμβαίνει έξω!

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι γνωστός ως κοινωνικό ζώδιο, έτσι, όπως και ο Λέων, δυσκολεύεται αυτές τις στιγμές κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις τώρα Ζυγέ, είναι να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε κάνουν χαρούμενη. Βάλε την αγαπημένη σου μουσική, ντύσου με το πιο φανταχτερό σου φουστάνι και καλέσε τον καλό σου για ένα διασκεδαστικό εικονικό ραντεβού.

Σκορπιός

Με τον Πλούτωνα, έναν από τους κυρίαρχους πλανήτες σου, να γίνεται ανάδρομος στις 25 Απριλίου, πρέπει Σκορπιέ, να εξετάσεις τη σκοτεινή πλευρά σου. Προσπάθησε να καταλάβεις τι είναι αυτό που πρέπει να δουλέψεις για να διορθώσεις προκειμένου να ξεκινήσεις πάλι τα ερωτικά σου ενδιαφέροντα.