Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον Ταύρο ως σύντροφο

21.04.2020
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον Ταύρο ως σύντροφο
Ψάχνεις για έναν Ταύρο, ή μήπως τον έχεις ήδη δίπλα σου; Ό,τι από τα δύο κι αν ισχύει, μόλις μπήκαμε στην εποχή του! Με κυβερνώντα πλανήτη την Αφροδίτη (τον πλανήτη της αγάπης και του ρομαντισμού), αυτός ο ουράνιος ταύρος έχει να κάνει με την καλή ζωή. Με την ευκαιρία, λοιπόν, ιδού μερικά πράγματα που καλό είναι να γνωρίζεις αισθησιακό ζώδιο της γης, σύμφωνα με την Aliza Kelly του Cosmopolitan.

Τι ψάχνει ο Ταύρος σε μια σχέση;

Με απλά λόγια, ο Ταύρος λατρεύει να είναι ερωτευμένος. Από δείπνα υπό το φως των κεριών και πλούσια μπουκέτα με τριαντάφυλλα μέχρι κοινά μασάζ με αιθέρια έλαια και βόλτες στην παραλία, αυτό το γήινο ζώδιο συναρπάζεται από τον ρομαντισμό. Όταν πρόκειται για θέματα της καρδιάς, ο Ταύρος παίρνει τους δεσμούς πολύ σοβαρά… αλλά κατά ειρωνικό τρόπο, εκεί είναι που τα πράγματα μπορούν να γίνουν λίγο δύσκολα.

Δεν σου αρέσουν οι βραδιές με ταινίες και κουβέρτες στον καναπέ; Δεν σου λέει τίποτε ένα μπάνιο με λάδι λεβάντας; Μπορεί να ακούγεται ακραίο, αλλά αυτός στην πραγματικότητα μπορεί να είναι ένας σοβαρός λόγος διαφωνίας για αυτό το ζώδιο. Σε αντίθεση με τον αστρολογικό προκάτοχο του Ταύρου (τον Κριό), ο Ταύρος δεν ερωτεύεται για πλάκα αλλά το κάνει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αρκεί να πούμε ότι ο Ταύρος έχει μια πολύ συγκεκριμένη ιδέα για το πώς θα έπρεπε να μοιάζουν οι σχέσεις. Και αν το ρομαντικό σου στυλ δεν ταιριάζει με το δικό του, καλύτερα να μην το προσπαθήσεις.

Δες και αυτό: Είσαι Ταύρος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Πώς συμπεριφέρεται ο Ταύρος σε μια σχέση

Εξωτερικά, ο Ταύρος μπορεί να φαίνεται χαλαρός και να του αρέσει η πολυτελής ζωή. Αλλά ο Ταύρος γνωρίζει επίσης την αξία του ευρώ. Δεν επιζητά μόνο σταθερότητα στη σχέση, απαιτεί μια δομή σε κάθε τομέα της ζωής. Αυτό το ζώδιο της γης εργάζεται σκληρά για να κερδίσει ανταμοιβές, οπότε αναμένει από τον σύντροφο του να κατανοήσει και να σεβαστεί τους οικονομικούς του στόχους. Ο Ταύρος αισθάνεται πιο ασφαλής όταν τα χρήματα ρέουν σταθερά σε έναν τραπεζικό λογαριασμό, ο οποίος αντικατοπτρίζει τη συμπεριφορά του στις σχέσεις. Η ασφάλεια είναι απολύτως υψίστης σημασίας για αυτό το ζώδιο και οποιαδήποτε απειλή για το οικοδόμημα, θα αποτελέσει κόκκινο πανί για έναν Ταύρο.

Εάν ο Ταύρος είναι γνωστός για ένα πράγμα, αυτό είναι η ισχυρογνωμοσύνη του. Αυτό που ο Ταύρος αντιλαμβάνεται ως «σταθερότητα» μεταφράζεται συχνά (σε όλους τους άλλους) ως «πείσμα». Επομένως, εάν δεν κατανοείς τα ενδιαφέροντα του Ταύρου, μπορεί να βρεθείς κολλημένη σε ένα απογοητευτικό αδιέξοδο. Ο καλύτερος τρόπος για να το διαχειριστείς είναι να κρατάς σκορ. Στην κυριολεξία. Δημιούργησε μια λίστα με το πόσες φορές ο Ταύρος ακολουθεί το δικό του δρόμο και φύλαξε τις «αποδείξεις» για να του αποδείξεις ότι επέδειξες κάτι περισσότερο από κατανόηση. Εάν υπενθυμίσεις ήρεμα στον Ταύρο την τέχνη της προσαρμοστικότητας, είναι βέβαιο θα μαλακώσει αυτήν την τακτική.

Τι εξιτάρει και τι ξενερώνει έναν Ταύρο

Προτού μπορέσεις να αξιολογήσεις τα οφέλη μιας σχέσης με έναν Ταύρο, πρέπει πρώτα να καλέσεις σε δείπνο αυτό το ζώδιο της γης. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξοδευτείς υπερβολικά, αλλά θα πρέπει να σχεδιάσεις ένα ρομαντικό ραντεβού που να ταιριάζει στο πορτοφόλι σου. Μην κάνεις επίδειξη αλλά επίσης μη λυπηθείς τα χρήματα. Δεδομένου ότι ο Ταύρος είναι το πιο γκουρμέ ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, θα λατρέψει ένα σπιτικό φαγητό ακολουθούμενο από ένα σπέσιαλ γλυκό που το πήρες από ένα ψαγμένο ζαχαροπλαστείο. Για ένα εξαιρετικά σέξι βράδυ, ίσως θελήσεις να εκπλήξεις τον Ταύρο σου με σαμπάνια στον πάγο, φράουλες με σοκολάτα και ροδοπέταλα στα σατέν σεντόνια σου. Μπορεί να ακούγεται κιτς αλλά θυμήσου! Ο Ταύρος λατρεύει αυτήν την αισθησιακή ζωή.

Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχει τίποτα που να ενοχλεί τον Ταύρο περισσότερο από το να νιώσει ότι δεν είναι προτεραιότητα στις σκέψεις σου. Μην σκεφτείς καν να προσπαθήσεις να εντυπωσιάσεις τον Ταύρο με κάποιο φτηνό εισιτήριο που το βρήκες την τελευταία στιγμή από μια αεροπορική εταιρία της συμφοράς. Ομοίως, η ακύρωση σχεδίων για έναν Ταύρο είναι λόγος απογοήτευσης. Ακόμα και εάν έχεις ένα υπερφορτωμένο πρόγραμμα, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να βρεις μια ημερομηνία για ραντεβού που δεν θα ακυρώσεις. Ο Ταύρος παίρνει τη δέσμευση πολύ σοβαρά και ξενερώνει απίστευτα με τον ασυνεπή σχεδιασμό.

Διάβασε και αυτό: Γεννήθηκες τον Απρίλιο; Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους είσαι ξεχωριστή

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ζωδιακοί συνδυασμοί για έναν Ταύρο

Παρόλο που είναι εύκολο να ερωτευτείς τον Ταύρο, η Παρθένος και ο Αιγόκερως ως ζώδια της γης γοητεύονται από αυτόν τον ουράνιο ταύρο. Η Παρθένος εκτιμά τη συνέπεια του Ταύρου και η σοβαρή εργασιακή ηθική του Αιγόκερω συμπληρώνει τέλεια την αγάπη για τη σταθερότητα του Ταύρου. Ωστόσο, ο Ταύρος είναι γνωστό ότι γοητεύεται με τον θεατρικό Λέοντα και τον προοδευτικό Υδροχόο. Αυτά τα ζώδια είναι επίσης εξαιρετικά έντονα, έτσι η σχέση μπορεί να φανεί σαν ένας συνεχής ανταγωνισμός.