Αυτοί είναι οι 5 πιο αταίριαστοι συνδυασμοί ζωδίων

18.04.2020
Αυτοί είναι οι 5 πιο αταίριαστοι συνδυασμοί ζωδίων
Λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχουν συνολικά 144 διαφορετικά ζευγάρια ζωδίων, εύλογα συμπεραίνει κανείς ότι δεν μπορεί να είναι και τα 144 ζευγάρια "ιδανικά". Μερικοί συνδυασμοί ζωδίων είναι τέλειοι. Άλλοι είναι καλοί για φίλοι, αλλά όχι ιδανικοί για σχέση. Και βέβαια υπάρχουν τα πιο ασύμβατα ζευγάρια ζωδίων και αυτοί οι συνδυασμοί δεν είναι απλώς αναντιστοιχίες αλλά είναι αστρολογικές καταστροφές που περιμένουν να συμβούν. Ας δούμε, λοιπόν, παρακάτω ποιοι είναι οι πιο αταίριαστοι συνδυασμοί ζωδίων, σύμφωνα με την Corrine Sullivan του Elite Daily.

Κριός και Καρκίνος

Τα αντίθετα μπορεί να προσελκυθούν μερικές φορές, αλλά η πιθανότητα να συμβεί αυτό με τον Κριό και τον Καρκίνο είναι ελάχιστη. Ενώ ο Κριός λατρεύει να κάνει βόλτα στην άγρια ​​φύση, οι Καρκίνοι μόλις δουν ντοκιμαντέρ φυσικής ιστορίας στην τηλεόραση, αλλάζουν αμέσως κανάλι. Ο παθιασμένος Κριός είναι πολύ ανταγωνιστικός και πεισματάρης για να αντιμετωπίσει τον ευαίσθητο Καρκίνο, ο οποίος είναι εξίσου απίθανο να βρεί έναν φίλο Κριό ακόμα και για να παρακολουθήσουν μαζί σειρά του Netflix.

Υδροχόος και Ταύρος

Το μόνο πράγμα που έχουν κοινό οι Υδροχόοι και οι Ταύροι: Είναι και οι δύο πεισματάρηδες. Ο Υδροχόος είναι το πιο εκλεκτικό σημάδι του ζωδιακού κύκλου, επιρρεπές στις επαναστάσεις και τις απρόβλεπτες καταστάσεις, ενώ ο σταθερός και αξιόπιστος Ταύρος είναι πολύ περισσότερο παραδοσιακός. Βλέποντας ότι ένας Ταύρος επιδιώκει να επιτύχει την ασφάλεια και ο Υδροχόος συνεχώς θέλει να παίρνει ρίσκα χωρίς να ανησυχεί για το αποτέλεσμα, μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι αυτά τα δύο ζώδια είναι σχεδόν εγγυημένο ότι δεν πρόκειται να τα βρουν ποτέ.

Δίδυμοι και Παρθένος

Οι άστατοι και πολυλογάδες Δίδυμοι είναι απόλυτα κοινωνικά άτομα που δεν μπορούν να πάρουν μια απόφαση να ξεφύγουν από δύσκολες καταστάσεις. Οι Παρθένοι είναι συνεσταλμένοι και άκαμπτοι εσωστρεφείς, των οποίων η κοινωνική ζωή δεν έχει προτεραιότητα έναντι της ρουτίνας τους. Όταν ένας σύντροφος ζει για τον αυθορμητισμό και ενθουσιασμό και ο άλλος προτιμά την προβλεψιμότητα και τα χρονοδιαγράμματα, τα πράγματα είναι βέβαιο ότι θα τελειώσουν σε απόλυτο χάος (που είναι βασικά ο χειρότερος εφιάλτης του Παρθένου).

Ζυγός και Αιγόκερως

Ήσυχοι και ευχάριστοι άνθρωποι, οι Ζυγοί θα κάνουν τα πάντα για να ευχαριστήσουν τους άλλους. Οι Αιγόκεροι έχουν μια κύρια προτεραιότητα: τους εαυτούς τους. Ενώ οι Ζυγοί είναι αναποφάσιστοι και είναι πάντοτε υποψήφιοι για αλλαγή, οι υπερφιλόδοξοι Αιγόκεροι δεν έχουν καιρό για λάθη για να πάνε μπροστά. Για αυτό και πιθανότατα οι Αιγόκεροι θα κουράζονταν να λαμβάνουν όλες τις αποφάσεις στη σχέση και ούτε καν ένας Ζυγός θα μπορούσε να διατηρήσει την ειρήνη μεταξύ του ζευγαριού.

Λέων και Σκορπιός

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ζευγάρια, ο Λέων και ο Σκορπιός φαίνεται να έχουν πολλά κοινά. Είναι και οι δύο έντονοι λάτρεις του σεξ που ζουν για το δράμα, αλλά αυτά τα δύο ζώδια είναι πολύ πιο πιθανό να σπάσουν τα κεφάλια τους παρά να ερωτευτούν. Ενώ ο Λέων ζει για το προσκήνιο, ο Σκορπιός τείνει να είναι απομονωμένος και είναι πιθανό να βρει τον Λέοντα ρηχό και εγωκεντρικό, ενώ ο Λέων συνήθως θεωρεί τον Σκορπιό πολύ πιο σκυθρωπό και μυστηριώδη.