Διατήρησε τα κιλά που έχασες πριν το γάμο

25.05.2012
Το τέλειο κορμί που πάλευες να χτίσεις τόσο καιρό νομίζεις ότι θα εξαφανιστεί μετά τον γάμο; Και όμως υπάρχει τρόπος αν θέλεις να μείνεις κορμάρα και μετά τον γάμο και τα διάσημα κορίτσια το ξέρουν αυτό πολύ καλά!

Παρακάτω θα βρεις όλα τα διάσημα μυστικά των σταρ σύμφωνα με το περιοδικό OK για να διατηρήσεις το κορμί σου και μετά τον γάμο, γιατί και η ζυγαριά μετά τον γάμο θέλει τρόπο και όχι κόπο!

Γενικά: μπορεί το 30% των μελλόνυμφων γυναικών να την πέφτουν – σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Κορνέλ της Νέας Υόρκης- στις εξαντλητικές δίαιτες λίγο πριν τον γάμο τους όμως δεν συμβαίνει και το ίδιο μετά τον γάμο που αφήνονται και χαλαρώνουν. Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις σύμφωνα με τα διάσημα κορίτσια να διατηρήσεις κορμάρα και μετά τον γάμο!

Κέλλυ Κελεκίδου: μπορεί να είναι παντρεμένη και να έχει ένα γιο 2,5 χρονών η Κέλλυ Κελελκίδου όμως ήταν και είναι κορμάρα! Πώς τα κατάφερε; « Το παιδί μου αποδείχτηκε η καλύτερη γυμναστική. Το να ασχολείσαι όλη μέρα με ένα μωρό σε βοηθάει να χάσεις κιλά χωρίς να το καταλάβεις. Επίσης θήλαζα για έναν χρόνο με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός μου και να χάσω περισσότερο λίπος, αφού αυξήθηκαν οι καύσεις μου», λέει η Κέλλυ οπότε ιδού το μυστικό της!

Η δίαιτα: το κορίτσι δεν έβαλε ποτέ τον εαυτό της στη φάση να στερηθεί γατί: «το να σοκάρεις το σώμα σου με εξαντλητικές δίαιτες είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις. Επίσης δεν συμβουλεύτηκα διαιτολόγο αλλά προσπάθησα μόνη μου χωρίς υπερβολές. Έπαιρνα μικρά και συχνά γεύματα , τα οποία φρόντιζα να είναι ισορροπημένα και ειδικά τον πρώτο καιρό έτρωγα αρκετές σούπες ενώ απέφευγα να τρώω πολύ το βράδυ», λέει η τραγουδίστρια.

Η γυμναστική: οι καθημερινοί περίπατοι και η φροντίδα του γιού της ήταν η καλύτερη γυμναστική για την Κέλλυ! Αν και έκανε 8 χρόνια ενόργανη , δεν είναι φαν του γυμναστηρίου και έκανε βόλτες με το μωρό και μαθήματα χορού και έτσι επανήλθε πλήρως και είναι φυσικά κορμάρα και μετά τον γάμο!

Ρις Γουίδερσπουν: το κορίτσι εκτός από το τζόγκινγκ που κάνει γύρω από το σπίτι της στην Καλιφόρνια και μετά τον γάμο της με τον Τζιμ Τοθ, έβαλε και την yogahop στο πρόγραμμα της δηλαδή γιόγκα με χορευτική μουσική και είδε τη διαφορά στο σώμα της μέσα σε ένα μήνα!

Φέργκι: μπορεί να έκανε κάθε μέρα 2 ώρες τζόγκινγκ αλλά μετά τον γάμο της το 2009 με τον Τζος Ντίμελ, έφτιαξε πολύ προσεκτικά το διαιτολόγιο της: «προτιμώ τροφές χαμηλές σε λίπος και υδατάνθρακες , όμως τους τελευταίους δε μπορώ αν του κόψω τελείως γιατί μου αρέσουν πολύ. Για μένα το παν είναι το μέτρο. Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι τα μπέργκερ με γαλόπουλα, το κοτόπουλο και το ψάρι».

Νικόλ Ρίτσι: η 30χρονη κόρη του Λάιονελ Ρίτσι είχε στο πλευρό της τη γυμνάστρια διασημοτήτων Τρέισι Άντερσον. Η Νικόλ λάτρεψε το χορό σε συνδυασμό με αερόβιες ασκήσεις ενώ πρώτο ρόλο στη διατροφή της έπαιξαν οργανικοί χυμοί που της χάρισαν λαμπερή επιδερμίδα και ενέργεια.

Φαίη Σκορδά: μετά το γάμο της και την απόκτηση του γιου της, η Φαίη Σκορδά μοιάζει πιο φιτ από ποτέ. Η διάσημη παρουσιάστρια ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης.

Η δίαιτά της περιλαμβάνει ψητά, άφθονες σαλάτες, όσπρια, γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά ενώ η Φαίη έχει κόψει το αλκοόλ και τα αναψυκτικά. Στην καθημερινή διατροφή της, η Σκορδά έχει πάντα άφθονα φρούτα και χυμούς ενώ δύο φορές την εβδομάδα και με τη βοήθεια του προπονητή της ακολουθεί τη μέθοδο άσκησης "ΤRX" (πρόκειται για πρόγραμμα που βοηθά στην ενδυνάμωση των μυών και την καύση λίπους).

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη, Κ.Π