4+1 σημάδια που δείχνουν πως πρέπει να χωρίσεις

4+1 σημάδια που δείχνουν πως πρέπει να χωρίσεις
Image by ansiia on Freepik
Αν είσαι σκεπτική για το μέλλον της σχέσης σου, αυτά τα 5 σημάδια θα σου δώσουν την απάντηση!

Στα αρχικά βήματα μιας σχέσης, όλα μπορεί να φαίνονται ιδανικά. Ωστόσο, όταν η λεγόμενη περίοδος του μέλιτος τελειώνει, είναι σημαντικό να παρατηρήσετε τη συμπεριφορά του συντρόφου σας για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε μαζί την κοινή σας πορεία.

Σημάδια που πρέπει να προσέξετε:

Επικεντρώνεται μόνο στον εαυτό του
Κάντε το εξής: όταν συναντάτε τον σύντροφό σας, σας ρωτά για τη μέρα σας; Αν προτιμά να μιλάει μόνο για τις δικές του δραστηριότητες και σκέψεις, αυτό μπορεί να δείχνει ότι δεν είναι αρκετά αφοσιωμένος στη σχέση σας. Παρατηρήστε αν αυτή η τάση συνεχίζεται και σε άλλες πτυχές της κοινής σας ζωής.

Σας επικρίνει συχνά
Μια σχέση θα πρέπει να προσφέρει ασφάλεια και υποστήριξη, όχι να προκαλεί άγχος. Αν ο σύντροφός σας έχει την τάση να σας επισημαίνει συνεχώς τα λάθη σας χωρίς να σας ενθαρρύνει, ίσως θα πρέπει να αναλογιστείτε το μέλλον της σχέσης σας.

Δεν ανοίγεται συναισθηματικά
Στην αρχή μιας σχέσης, είναι φυσιολογικό να υπάρχει κάποιο μυστήριο. Ωστόσο, αν ο σύντροφός σας αποφεύγει συνεχώς να μιλήσει για τα συναισθήματά του, ίσως δεν είναι τόσο έτοιμος για μια σοβαρή δέσμευση.

Είναι αγενής με άλλους
Παρατηρήστε αν ο σύντροφός σας φέρεται με αγένεια σε σερβιτόρους ή υπαλλήλους. Αυτές οι συμπεριφορές μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για τον χαρακτήρα του και για το πώς μπορεί να σας φερθεί στο μέλλον, ακόμα κι αν τώρα τα πράγματα φαίνονται ιδανικά.

Αναφέρεται συχνά στην πρώην του
Είναι φυσιολογικό να μοιράζεται κάποιες πληροφορίες για το παρελθόν του, αλλά αν συνεχώς μιλάει για την προηγούμενη σχέση του ή σας συγκρίνει μαζί της, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν την έχει ξεπεράσει.

Παρακολουθώντας αυτά τα σημάδια, μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα αν η σχέση σας έχει προοπτικές ή αν χρειάζεται να επανεξετάσετε την πορεία της.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.07.2024 - 13:18