Ετοιμη να γίνει μάνα η Ντάρυλ Χάνα

02.07.2002
Το ότι έχει πέσει μανία με τη μητρότητα στο Χόλιγουντ το ξέραμε. Ότι επίσης γεννοβολάνε οι απανταχού μάνες στο Χόλιγουντ κι αυτό το ξέραμε. Αλλά ότι τα παιδάκια έχουν μετατραπεί σε αξεσουάρ, δεν τo ξέραμε. Τι εννοώ; Θα σου πω αμέσως. Διάβαζα μια συνέντευξη της Ντάρυλ Χάνα (ναι, της ξανθιάς "Γοργόνας" στην ταινία που πρωταγωνιστούσε με τον Τομ Χανκς) όπου έλεγε, μεταξύ άλλων, ότι θα ήθελε να κάνει οικογένεια και παιδιά.
Αγαπημένη μου Ολγα,

Το ότι έχει πέσει μανία με τη μητρότητα στο Χόλιγουντ το ξέραμε. Ότι επίσης γεννοβολάνε οι απανταχού μάνες στο Χόλιγουντ κι αυτό το ξέραμε. Αλλά ότι τα παιδάκια έχουν μετατραπεί σε αξεσουάρ, δεν τo ξέραμε.

Τι εννοώ; Θα σου πω αμέσως. Διάβαζα μια συνέντευξη της Ντάρυλ Χάνα (ναι, της ξανθιάς "Γοργόνας" στην ταινία που πρωταγωνιστούσε με τον Τομ Χανκς) όπου έλεγε, μεταξύ άλλων, ότι θα ήθελε να κάνει οικογένεια και παιδιά. Μάλιστα, λέει, ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Κίνα και η αδελφή της την συμβούλεψε να πάρει ένα μωρό μιας και θα είναι εκεί όπου υπάρχει και μια υπεργεννητικότητα και τα μωρά τους περισσεύουν! Ανησυχεί όμως, γιατί υποψιάζεται ότι οι υπάλληλοι του τελωνείου μπορεί να έχουν αντιρρήσεις, λέει?

Χρυσή μου, τα μωρά δεν είναι αξεσουάρ!