Καυτά δίδυμα στις πίστες!

04.07.2002
Αγαπημένη μου Ανθή, Αγαλλίασε η καρδιά μου όταν πληροφορήθηκα ότι το καυτό διδύμο του φετινού χειμώνα Γιάννης Πάριος και Αννα Βίσση "έκλεισε". Στις αρχές Ιανουαρίου λοιπόν θα ενώσουν τις φωνές τους ενώπιον του ελληνικού κοινού σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως συμφώνησαν πρώτος στη σκηνή να βγαίνει ο Γιάννης Πάριος, γιατί [ως να το κάνουμε?.έτσι αρμόζει σ' ένα τζέντλεμαν.
Αγαπημένη μου Ανθή,


Αγαλλίασε η καρδιά μου όταν πληροφορήθηκα ότι το καυτό διδύμο του φετινού χειμώνα Γιάννης Πάριος και Αννα Βίσση "έκλεισε". Στις αρχές Ιανουαρίου λοιπόν θα ενώσουν τις φωνές τους ενώπιον του ελληνικού κοινού σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως συμφώνησαν πρώτος στη σκηνή να βγαίνει ο Γιάννης Πάριος, γιατί πως να το κάνουμε ... έτσι αρμόζει σ' ένα τζέντλεμαν.
Για την ώρα πάντως ο Γιάννης Πάριος "αλλάζει" τον αέρα του στην Πάρο χαλαρώνοντας στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και προσέχει "μην" το χαμπαριάσουν οι γλάροι.

Φωτιά στα Σαββατόβραδα του χειμώνα θα μας βάλει τώρα άλλο ένα χειμωνιάτικο σχήμα, η Λαίδη του Ελληνικού Πενταγράμμου Αντζελα Δημητρίου και ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος! Το βαρύ αυτό λαϊκό σχήμα θα εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο Γέφυρες και η επιτυχία είναι δεδομένη!