Αγαπημένη μου Γεωργία,
Σε ... πατέρα λαϊκών τέκνων αναδείχθηκε ο Ελληνας Big. Οι δύο μεγάλοι νικητές του (στο ΒΒ1 και στο ΒΒ2) ήσαν δύο επαρχιώτες άνδρες, πατημένα τριάντα, με επιρρέπεια στο κλάμα, οι οποίοι μόχθησαν τα μάλα στη ζωή τους, κάνοντας διάφορες δουλειές για τα προς το ζην. Και οι δύο είχαν πόνο στην ψυχή που τον έβγαζαν στην κάμερα, η οποία αναδείχθηκε στον καλύτερο...ακροατή. Τα "λαϊκά" αυτά παιδιά βρήκαν απήχηση στο κοινό του Big, το οποίο στα νιάτα του έκανε ουρές στους κινηματογράφους όπου παιζόντουσαν οι ταινίες: "Γιακουμής, μια ρωμαίικη καρδιά", "Η οδύσσεια ενός ξενιτεμένου", "Θέλω πίσω τη ζωή μου", "Ο λουστράκος" κ.α.
Ο Τσάκας - κατά κόσμον Γιώργος Τριανταφυλλίδης - ισχυρή προσωπικότητα καθώς ήταν, δημιούργησε δική του σχολή, την επονομαζόμενη "Η χρεωμένη του Τσάκα Σχολή". Από την πρώτη κιόλας μέρα που μπήκε στο παιγνίδι φρόντισε να γνωστοποιήσει στους συμπαίκτες του και στο κοινό πως χρωστάει τα μαλλιά της κεφαλής του, ενώ ακούει και στο όνομα Ο φεσοτσάκας. Οι συγκάτοικοί του δεν τον πήραν με καλό μάτι, διότι εκτός των άλλων, ο Γιώργος είχε μια επιρρέπεια στο...θάψιμο. Ολοι, πλην του Πρόδρομου, σχολιάστηκαν από τον Τσάκα, οποίος κάθε φορά που σκάλιζε τη μύτη του, έξυνε τα οπίσθια του και ρευόταν, πετούσε κι ένα σχόλιο - φαρμάκι για τον καθένα. Κάθε φορά που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, πήγαινε στην κάμερα και της υπενθύμιζε ότι χρωστάει, τονίζοντας πόσο σκληρή στάθηκε η μοίρα απέναντί του. Τα 50 μύρια, όπως αποδείχθηκε ήταν εύκολη υπόθεση γι αυτόν, μια και στο πλευρό του είχε τους Πόντιους της χώρας, ενώ τις φήμες που θέλουν να τον ψήφισαν όσοι τους χρωστούσε μπας κι έβλεπαν μια άσπρη μέρα, απλώς τις προσπερνώ.
Ο Αλέξανδρος, αντί να δημιουργήσει δική του Σχολή, προτίμησε να ακολουθήσει τη δοκιμασμένη, πλην επιτυχημένη, συνταγή "Νίκος Ξανθόπουλος, το παιδί του λαού". Ο "Φιλόσοφος" κατέχει το μοναδικό ρεκόρ σε Big καθώς ήταν εφτά φορές (ήτοι 49 μέρες) προτινόμενος για αποχώρηση, ξέχωρα το τέλος όπου οι φιναλιστ τέθηκαν στα...χέρια του κοινού. Οι συμπαίκτες του, ακόμη και την ώρα τούτη που σου γράφω, πιστεύουν πως είναι υποκριτής μεγάλος και παράξενος. Ο Αλέξανδρος έχει έναν γιο τον "μικρό Αλέξανδρο".
Μη σε παρασύρει το ινδιάνικο όνομα, ο μικρός είναι Έλληνας από τον πατέρα και Βούλγαρος από τη μητέρα, για την οποία ο Αλεχάντρο ξέχασε να πει στην παραγωγή και τον κόσμο πως είναι γυναίκα του. Όπως ο Τσάκας έτσι κι αυτός κάθε φορά που ήταν προτινόμενος πήγαινε στην κάμερα, υπενθυμίζοντας της πως μπήκε στο παιγνίδι επειδή θέλει να αποδείξει στον εαυτό του και το γιο του ότι αξίζει.
Η περίπτωση αυτή άρεσε στον κόσμο, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που το πήραν πατριωτικά μετά τις τόσες υποψηφιότητες. "Όσο εσείς θα τον ψηφίζετε, εμείς θα τον κρατάμε μέσα για να σας σπάσουμε τα νεύρα". Και το κατάφεραν, αφού οι μόνοι που χάρηκαν πραγματικά ήταν ο Κώστας και ο Νίκος, ενώ εκείνοι που τσαντίστηκαν για τα καλά ήταν το ζεύγος Μελίνα - Πάνος.
Αγαπημένη μου Γεωργία, Σε .... πατέρα λαϊκών τέκνων αναδείχθηκε ο Έλληνας Βig. Οι δύο μεγάλοι νικητές του (στο ΒΒ1 και στο ΒΒ2) ήσαν δύο επαρχιώτες άνδρες, πατημένα τριάντα, με επιρρέπεια στο κλάμα, οι οποίοι μόχθησαν τα μάλα στη ζωή τους.