"Άντζελα, τρέλανες τον Γρηγόρη, τον τρέλανες πολύ"!

15.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο» ήταν η εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου στον «Όμορφο κόσμο το πρωί». Τι κι αν ήταν πρωί και οι περισσότεροι ήμασταν ακόμη με τη τσίμπλα στο μάτι;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο» ήταν η εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου στον «Όμορφο κόσμο το πρωί». Τι κι αν ήταν πρωί και οι περισσότεροι ήμασταν ακόμη με τη τσίμπλα στο μάτι; Η «Λαίδη» έβαλε την παγιέτα και το καυτό της μίνι και πήγε να κάνει μία φιλική κουβεντούλα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Και σε ρωτώ εγώ τώρα: με μία «Λαίδη» απέναντι σου να φοράει καυτό μίνι, μπορείς εσύ να συγκεντρωθείς στην κουβέντα και να την κοιτάς στα μάτια; Όοοχι. Και το αυτό συνέβη στον Γρηγόρη, του οποίου το μάτι έπαιζε πάνω κάτω. Μία μάτια Άντζελας, μία πόδια Άντζελας. Να πως αλληθωρίζεις. Η αοιδός, πάλι, είχε απορροφηθεί στη συζήτηση, μιλώντας με πάθος για τα επαγγελματικά σχέδια της κόρης της, Όλγας στο τραγούδι.

Όταν, δε, σηκώθηκε να τραγουδήσει, εκεί ήταν που αλληθώρισε ο Γρηγόρης. Πετάχτηκαν τα μάτια του έξω και του έτρεχαν τα σάλια. Σαν ξερολούκουμο κοιτούσε την Άντζελα. Σίγουρα η αοιδός θα έφυγε από την εκπομπή με «μάτι». Σου λέω, το έφαγε το κορίτσι. Κι αυτή, όμως, έχει ανανεωθεί τα μάλα και οι «κουβάδες» ιδρώτα που έχει ρίξει στα γυμναστήρια, έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]