Παντρεύτηκαν Σαρκοζί - Μπρούνι;

15.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Η σχέση μας είναι σοβαρή. Για την Κάρλα έχω καλό σκοπό» έλεγε πριν λίγες μέρες ο... βαριά ερωτευμένος, Νικολά Σαρκοζί για την αγαπημένη του, Κάρλα Μπρούνι, αλλά ουδείς περίμενε ότι ο Γάλλος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Η σχέση μας είναι σοβαρή. Για την Κάρλα έχω καλό σκοπό» έλεγε πριν λίγες μέρες ο... βαριά ερωτευμένος, Νικολά Σαρκοζί για την αγαπημένη του, Κάρλα Μπρούνι, αλλά ουδείς περίμενε ότι ο Γάλλος πρόεδρος θα αποδείκνυε τόσο σύντομα τον καλό σκοπό που είχε για το κορίτσι του και θα το αποκαταστούσε σε χρόνο dt. Στο μόνο που είχε δίκιο ο Σαρκοζί ήταν στην απόφαση του να μάθουν όλοι τον γάμο του, αφού αυτός θα έχει γίνει.

Και όπως φαίνεται Νικολά και Κάρλα παντρεύτηκαν την περασμένη Πέμπτη με πολιτικό γάμο στο Προεδρικό Μέγαρο. Παρόντες στην τελετή ήταν μόνο οι δύο μάρτυρες και σύμφωνα με γαλλική εφημερίδα, που έβγαλε το θέμα, από τον κύκλο ενός εκ των δύο, διέρρευσε η είδηση του γάμου. Το Προεδρικό Μέγαρο αρκέστηκε να απαντήσει με ένα «ουδέν σχόλιο» πυροδοτώντας ακόμη περισσότερο τις φήμες.

Απάντηση στο ερώτημα οι δημοσιογράφοι δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε από τη νυν ή μέλλουσα πεθερά του Προέδρου, η οποία δήλωσε πως η κόρη της δεν της είπε κάτι σχετικά, αλλά η ίδια δεν αποκλείει τίποτε. Έτσι, τώρα περιμένουν να επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση ο ίδιος ο Σαρκοζί, όπως εξάλλου υποσχέθηκε ότι θα κάνει αν παντρευτεί. Μέχρι να γίνει αυτό, όμως, η δημοτικότητα του συνεχίζει να πέφτει, καθώς οι Γάλλοι δε συμφωνούν με τη σχέση του, θεωρώντας ότι η Μπρούνι είναι μαζί του για τη δημοσιότητα και την πολιτική του δύναμη. Άσε, που δεν πιστεύουν ότι είναι άξια να ανταποκριθεί στα καθήκοντα της ως «πρώτη κυρία» της χώρας, αφού στο παρελθόν είχε δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι είναι κατά της μονογαμίας.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]