Παντρεύτηκε ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος!

16.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο κλαμπ των παντρεμένων μετά Βαΐων και Κλάδων πέρασε το περασμένο Σάββατο ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος. Ο Κωνσταντής παντρεύτηκε στο Μόντε Κάρλο με πολιτικό γάμο, την αγαπημένη του Ελμίνα Κοπελούζου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο κλαμπ των παντρεμένων μετά Βαΐων και Κλάδων πέρασε το περασμένο Σάββατο ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος. Ο Κωνσταντής παντρεύτηκε στο Μόντε Κάρλο με πολιτικό γάμο, την αγαπημένη του Ελμίνα Κοπελούζου επισημοποιώντας έτσι τον μεγάλο έρωτα που ζουν τον τελευταίο χρόνο.

Αν και οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να παντρεύεται του Αγίου Βαλεντίνου, αυτοί έκαναν την έκπληξη κι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ένα μήνα νωρίτερα. Η τελετή ήταν λιτή και καλεσμένοι ήταν συγγενείς κι ελάχιστοι φίλοι του ζευγαριού, ενώ μετά ακολούθησε λαμπρή δεξίωση. Η νύφη - πληροφορίες τη θέλουν να περιμένει το πρώτο τους παιδί - φορούσε νυφικό Laskaris, ενώ και η τουαλέτα που φόρεσε στη δεξίωση ήταν του ίδιου σχεδιαστή. Κουμπάροι ήταν τρεις, ο Τζόνι Καλημέρης και άλλοι δύο φίλοι του ζευγαριού.

Ο Ηλίας Ψινάκης, στενός φίλος του γαμπρού, δεν ήταν ανάμεσα στους κουμπάρους, όμως, ήταν από τους πρώτους και καλύτερους καλεσμένους. Σπυρόπουλος και Κοπελούζου θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο, μάλλον τον Ιούνιο στη Μύκονο. Εκεί, θα κάνουν κι ένα μεγάλο πάρτι, όπου θα καλέσουν όλους τους διάσημους και μη φίλους τους.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]