Η Βίσση, ο νυν και ο πρώην!

16.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο κόσμος είναι μικρός, αλλά στην περίπτωση της Άννας Βίσση πήρε λίγο καιρό να αποδειχθεί αυτό. Τουτέστιν, μέχρι στιγμής δεν είχε τύχει η «απόλυτη» να βρεθεί στον ίδιο χώρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο κόσμος είναι μικρός, αλλά στην περίπτωση της Άννας Βίσση πήρε λίγο καιρό να αποδειχθεί αυτό. Τουτέστιν, μέχρι στιγμής δεν είχε τύχει η «απόλυτη» να βρεθεί στον ίδιο χώρο με τον Χρήστο Ψωμόπουλο και τον Κώστα Φραγκολιά. Όπως, δηλαδή, συμβαίνει με όλα τα ζευγάρια του κόσμου.

Τελικά, η μεγάλη αυτή στιγμή ήρθε και πριν λίγες μέρες η Βίσση βρέθηκε στον ίδιο χώρο με νυν και πρώην. Και όχι μόνο. Όλοι τους ήταν καλεσμένοι στο ίδιο πάρτι. Συγκεκριμένα του Βαλεντίνου. Ο γνωστός μουσικός παραγωγός έκανε πάρτι γενεθλίων και μάλιστα η Άννα ανέβαλε το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη για να δώσει το «παρών» της.

Όσον αφορά τη συνάντηση της με τον Φραγκολιά, αν και γράφτηκε πως υπήρξε μία ένταση ανάμεσα νυν και πρώην, με τον Ψωμόπουλο να κάνει σκηνή ζηλοτυπίας, μάλλον ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Και οι τρεις ήταν άνετοι από τη συνάντηση, αν και δεν αντάλλαξαν καμία κουβέντα μεταξύ τους, ενώ η Βίσση με τον Ψωμόπουλο δεν έπαψαν στιγμή να φιλιούνται κι αγκαλιάζονται.