Της φυλακής τα σίδερα είναι για τον λεβέντη Κίφερ!

16.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες και ο λεβέντης Κίφερ Σάδερλαντ θα παραμείνει πίσω από αυτά μέχρι τις 21 Ιανουαρίου. Ο διάσημος ηθοποιός μπήκε στη φυλακή στις 5 Δεκεμβρίου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες και ο λεβέντης Κίφερ Σάδερλαντ θα παραμείνει πίσω από αυτά μέχρι τις 21 Ιανουαρίου. Ο διάσημος ηθοποιός μπήκε στη φυλακή στις 5 Δεκεμβρίου και η αίτηση αποφυλάκισης του νωρίτερα δεν έγινε αποδεκτή, με αποτέλεσμα να εκτίσει κανονικά την ποινή των 48 ημερών, που του έχει υποβληθεί.

Σε αντίθεση με την Πάρις Χίλτον, η οποία όσο ήταν στη «στενή» δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα με τις υστερίες της, ο Κίφερ είναι πολύ ήσυχος. Υπόδειγμα κρατουμένου είναι ο «Τζακ Μπάουερ» και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι αυτόν. Το πόστο του είναι στα πλυντήρια και είναι τυπικότατος στα καθήκοντά του.

Ωστόσο, όσο καιρό είναι στη φυλακή κανείς από τους συγγενείς και φίλους του δεν τον επισκέφθηκαν. Κι ας έχουν μεσολαβήσει σε αυτό το διάστημα οι γιορτές των Χριστουγέννων και τα γενέθλια του. Θες να τον ξέχασαν; Θες να τους έχει ζητήσει ο ίδιος να μην τον επισκέπτονται; Ποιος ξέρει. Πάντως, στη φυλακή καταφθάνουν καθημερινά «τσουβάλια» τα γράμματα από θαυμαστές του, οι οποίοι δηλώνουν τη συμπαράσταση τους. Να σου υπενθυμίσω, ότι ο Σάδερλαντ φυλακίστηκε επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος, παραβιάζοντας την αναστολή του.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]