Το Χόλιγουντ ψηφίζει Ομπάμα!

16.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε προεκλογικό πυρετό βρίσκονται οι σταρ του Χόλιγουντ, τον τελευταίο καιρό και οι περισσότεροι εξ’ αυτών δίνουν μικρά ή μεγάλα ποσά για τις προεκλογικές καμπάνιες των υποψηφίων που στηρίζουν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε προεκλογικό πυρετό βρίσκονται οι σταρ του Χόλιγουντ, τον τελευταίο καιρό και οι περισσότεροι εξ’ αυτών δίνουν μικρά ή μεγάλα ποσά για τις προεκλογικές καμπάνιες των υποψηφίων που στηρίζουν. Στην πλειοψηφία του το Χόλιγουντ... είναι δημοκρατικό, ενώ λίγοι είναι οι σταρ που στηρίζουν το Ρεπουμπλικανό κόμμα. Ωστόσο, οι διάσημοι αστέρες έχουν την προτίμηση τους για το ποιος θέλουν να είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Αμερικής, με τον Μπάρακ Ομπάμα να είναι πρώτος στις προτιμήσεις.

Και η Χίλαρι Κλίντον δεν τα πηγαίνει άσχημα, αφού ο πιο ισχυρός άνδρας του Χόλιγουντ, Στίβεν Σπίλμπεργκ είναι στο πλευρό της. Όπως και η Μπάρμπαρα Στρέιζαρντ, η οποία επιθυμεί να δει για πρώτη φορά μία κυρία στο Λευκό Οίκο. Ωστόσο, ο αντίπαλος της στο δημοκρατικό κόμμα, Ομπάμα φαίνεται πως είναι πιο... trendy καθώς τον υποστηρίζουν πρωτοκλασάτα και in αστέρια του Χόλιγουντ, όπως ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο Μπραντ Πιτ, η Τζένιφερ Άνιστον, ο Εντουαρντ Νόρτον, αλλά και η Μπρουκ Σιλντς.

Στο πλευρό του Αφροαμερικανού υποψήφιου είναι και πολλοί αφροαμερικανοί αστέρες, όπως οι Γουιλ Σμιθ, Εντι Μέρφι, Τζέιμι Φοξ, Μοργκαν Φρίμαν, Χάλεϊ Μπέρι, αλλά και η διάσημη Όπρα Γουίνφρεϊ. Μάλιστα, όλοι τους έχουν ξοδέψει αρκετά ποσά για την προεκλογική καμπάνια του Ομπάμα. Τώρα, αν ο αγώνας τους θα έχει και τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα δείξει σύντομα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]