Η Μελέτη, η Ελένη και ο πρώην αρχισυντάκτης!

16.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτό να έβλεπα και τι στον κόσμο. Την Ελεονώρα Μελέτη να αντικαθιστά την Ελένη Μενεγάκη, όταν αυτή θα πάει με το καλό να γεννήσει το τρίτο της παιδί. Τι είπες;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτό να έβλεπα και τι στον κόσμο. Την Ελεονώρα Μελέτη να αντικαθιστά την Ελένη Μενεγάκη, όταν αυτή θα πάει με το καλό να γεννήσει το τρίτο της παιδί. Τι είπες; Αντικατάσταση να’ ναι και ο, τι να’ ναι; Ε, όχι κι έτσι. Δε λέω, μπορεί να είναι ωραίος ο ρόλος της «αντικαταστάτριας Μενεγάκη» και ως τίτλος να είναι βαρύς και συνάμα τιμητικός γι’ αυτήν που το φέρει, αλλά η Μελέτη μάλλον άλλο εννοούσε όταν έλεγε στον Θέμο Αναστασιάδη ότι δεν θα είχε πρόβλημα να αντικαταστήσει την αντίπαλό της.

Εξάλλου, όπως είπε στην εκπομπή «Όλα 8», με τον σύζυγο της Ελένης, Γιάννη Λάτσιο που είναι και διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, έχει πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα, τον πήρε τηλέφωνο στις γιορτές για να του ευχηθεί «Καλή χρονιά». Αν μίλησε με την Μενεγάκη, δεν μας το είπε. Γι΄ αυτό η Ελεονώρα δήλωσε ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να την αντικαταστήσει. Σημαίνει ότι όσα ακούγονται περί κόντρας μεταξύ τους, δεν ισχύουν.

Στη συγκεκριμένη εκπομπή, η Μελέτη πέταξε εμμέσως τα «καρφιά» της για τον πρώην αρχισυντάκτη του «Πρωινού Καφέ», Νάσο Γουμενίδη. Πολλοί υποστηρίζουν πως την εποχή που ήταν συνεργάτες, υπήρχε μεταξύ τους μία κόντρα και η παρουσιάστρια βρήκε τώρα την ευκαιρία να την «πει» στον Γουμενίδη, υποστηρίζοντας πως η εκπομπή της ανέβηκε σε νούμερα μετά τον ερχομό του νέου αρχισυντάκτη. Πάντως, το αυτί του πρώην δεν πρέπει να ιδρώνει και πολύ, αφού έχει αναλάβει επιτελικό ρόλο στο ελληνικό MTV, που θα ανοίξει στη χώρα μας την άνοιξη. Παρόλο που κάποιοι - όχι η Ελεονώρα, αυτό είναι σίγουρο - πίστευαν ότι μετά τον «Πρωινό καφέ» θα τον φάει... το μαύρο σκοτάδι!